Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak van egy háza ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak van egy háza ami az ő nevén van. Ha összeházasodunk jogom lesz beleszolni a lakással kapcs olatos dolgokba?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 14:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem értem mire vagy kíváncsi. Bármibe beleszólhatsz, maximum azt mondja, hogy nem. Vagy mire gondolsz? Hogy a fal színe miatt perre mész? :)
2013. ápr. 29. 15:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Először én sem értettem mire gondolsz, csak utólag esett le.. Ha összeházasodtok, az ő háza lesz a te otthonod is, akkor mindenképp beleszólhatsz, hogy milyen színű legyen a fal, hogyan legyen berendezve, hiszen a KÖZÖS otthonotokról van szó.
2013. ápr. 29. 15:28
 13/17 A kérdező kommentje:
11-es. Igen, én is erre gondoltam. Csak a többi válaszadó már egyből arra gondol, hogy ki akarom túrni a párom a saját otthonából. Hát igen mindenki magából indul ki.
2013. ápr. 29. 15:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Mert hülyén tetted fel a kérdést, itt nem a válaszolókkal volt a baj. Az egésznek értelme sincs sok. Az, hogy mibe szólhatsz bele, a kapcsolatotoktól függ, arról pedig semmit se tudunk. Nálunk ez fel se merült a párommal, mindent megbeszélünk, tökmindegy melyik ingóság vagy ingatlan kié.
2013. ápr. 29. 15:50
 15/17 anonim ***** válasza:

12-es vagyok.

Igazából én egy picit meg tudom érteni, hogy mire gondol a kérdező. Mi is nemrég költöztünk össze a párommal az ő lakásába (mivel az övé nagyobb, mint az enyém). Még sosem laktam "másnál".. mindig sajátban (szülőkkel is sajátnak érzi az ember ugye..) és voltak olyan gondolataim, hogy vajon mit fog szólni, ha átrendezem, vagy megkérem fessük át a falat, mert nem tetszik. Vajon érezhetem -e egyből "sajátomnak" is a közös otthont.. (nem anyagi szempontból!!!) Nem mindenki az a fajta, hogy lazán ki be költözget, egyik pasitól kóborol másikhoz, mert manapság már ez is annyira IN, hogy idén még a Gézával lakom, de idegesített, most összecuccolok a Péterrel. Hát, ez van, valaki lelkisebb.

2013. ápr. 29. 17:29
 16/17 kolosszus22 ***** válasza:

Ritka hülye kérdés ez már ne is haragudj, majd ha arra kerül a sor talán a leendő férjed kérdezd meg, mit szólna hozzá, ha kicsit átalakítanád, kicsinosítás a lakást. Ha még egy ilyen alap részletkérdést se tudsz feltenni neki, nem hinném, hogy érdemes lenne összeházasodnotok.

26F

2013. ápr. 29. 18:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha olyan a szerződése, hogy senki nem nyúlhat hozzá és csak az ÖVÉ, akkor is ha házasodik, akkor bebuktad a benyúlásos dolot a válással.
2013. ápr. 29. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!