Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gondoltatok már arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondoltatok már arra, hogy amikor a gyereketeknek (többi lent)?

Figyelt kérdés
Gondoltatok már arra, hogy amikor a gyereketek megkérdezi, hogy találkoztatok (mármint te és a feleséged), akkor úgy elmondani neki, hogy mint Ted úgy ti is 8 éven keresztül mesélni neki a sztorit? Mármint.. nem tudom nekem lehet kiszáradna a szám!
2013. ápr. 28. 20:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Persze nekem is,ezért mesélné az anyjuk,én meg sorozatot csinálnék belőle :D

Amúgy már gondolkodtam azon,hogy sorozatot kéne csináljak,de még nem tudom a végét.

2013. ápr. 28. 20:25
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát ne happy ending, mert már az is van. happy endings pontosabban. :D
2013. ápr. 28. 20:29
 3/15 anonim ***** válasza:

Jogos :D

Csak addig,amíg a műfajra rá tudok jönni.

Eddig sitcom szaga van.

2013. ápr. 28. 20:38
 4/15 A kérdező kommentje:

Kéne egy magyar sitcom ! De ilyen szomszédok ízű ! :DD "Lefagyott a számítógép... - akkor tegyük bele a szalálmit legalább nem romlik meg" és e mögött a maunika showból kivágott röhögések lennének.

Persze a részek előtt elmondjuk, hogy This show has been taken front of a live audience. (bocsi kicsit fáradt vagyok angolozni biztos vagyok benne, hogy szarul írtam) :DDD

2013. ápr. 28. 20:41
 5/15 anonim ***** válasza:
1 részben kidolgozott sorozat ötletem már van,de mivel olyan még nincs magyarországon,ezért ezt megtartom :)
2013. ápr. 28. 20:44
 6/15 A kérdező kommentje:

én amikor ilyesmiket nézek akkor mindig nagy inspirációm van mindenhez, nézd meg és hátha kapsz egy kis ihletet a sorozathoz.

https://www.youtube.com/watch?v=yDUfPNN5Dfg&list=UU6Je0KLSDu..

2013. ápr. 28. 21:00
 7/15 anonim ***** válasza:
Ki a f*-om az a Ted?
2013. ápr. 28. 21:04
 8/15 A kérdező kommentje:
Az, hogy a modernkori Ross mond valamit ?
2013. ápr. 28. 21:06
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem. Ki a f**-om az a Ross?
2013. ápr. 28. 21:23
 10/15 A kérdező kommentje:
Ki a f**-om vagy te ? :D
2013. ápr. 30. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!