Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, miért fontos, hogy a férfi jobban keressen?
"- Mert diákmunkát végzel, nem? Utána nem így lesz. :D
Meséld el kb mennyi kereshető érettségivel? Lakást egyedül 120-150 netto alatt nem tartasz fent. "
Már most fenntartok egy albérletet... Heti 4-5 napot dolgozva már többet keresek bőven, mint 150 nettó... Ja és több cég is keresett állás ajánlatokkal. Plusz hozzátenném hogy nem diákmunkában vagyok...
Nem dolgozok 4-5 napot, csak amikor ráérek. Amikor nincs fontos óra, vagy pedig szünet van, illetve vizsgaidőszakban már letudtam a dolgaimat, akkor dolgozom. Amikor több az elfoglaltság, akkor csak heti 1-3 napot.
Nem könnyű Bsc, Magyarországon az egyik legnehezebb. Nincs semmilyen különleges képességem vagy különleges szaktudásom, csak a Bsc anyag egy jó részét megtanultam már előre.
"Nekem ez nem fontos, inkább az, hogy ő is beleadjon a rezsibe, meg besegitsen az otthoni teendőkbe. Tehát ha otthon ül és éhes, akkor ne várjon már rám ölbetett kézzel, hanem tudjon magának csinálni vmit, és utána el is pakoljon maga után."
Szerintem itt kezdődik az életképesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!