Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők, miért fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, miért fontos, hogy a férfi jobban keressen?

Figyelt kérdés
Nagyon sok nőtől hallom, hogy nem számít, mennyit keres a pasi, csak az a lényeg, hogy többet keressen, mint a nő. De ezt nem egészen értem. Engem pasiként egyáltalán nem zavarna, ha a nő jobban keresne! Azokhoz a nőkhöz szól első sorban a kérdésem, akiket zavar. Mi az oka? Miért fontos, hogy jobban keressen a pasi?
2013. ápr. 28. 17:18
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

"- Mert diákmunkát végzel, nem? Utána nem így lesz. :D

Meséld el kb mennyi kereshető érettségivel? Lakást egyedül 120-150 netto alatt nem tartasz fent. "

Már most fenntartok egy albérletet... Heti 4-5 napot dolgozva már többet keresek bőven, mint 150 nettó... Ja és több cég is keresett állás ajánlatokkal. Plusz hozzátenném hogy nem diákmunkában vagyok...

2013. júl. 15. 10:32
 32/48 anonim ***** válasza:
Nyugodtan leírhatod milyen speciális képzettséged vagy tudásod van érettségivel amiért kapkodnak érted. :)
2013. júl. 15. 10:43
 33/48 anonim ***** válasza:
A másik fontos kérdés, hogy nappalis bsc mellett hogyan dolgozol 4-5 napot? Komoly egyetemen ez nem megy. Levelező meg nem ér, akkor te simán dolgozó ember vagy.
2013. júl. 15. 10:50
 34/48 A kérdező kommentje:

Nem dolgozok 4-5 napot, csak amikor ráérek. Amikor nincs fontos óra, vagy pedig szünet van, illetve vizsgaidőszakban már letudtam a dolgaimat, akkor dolgozom. Amikor több az elfoglaltság, akkor csak heti 1-3 napot.

Nem könnyű Bsc, Magyarországon az egyik legnehezebb. Nincs semmilyen különleges képességem vagy különleges szaktudásom, csak a Bsc anyag egy jó részét megtanultam már előre.

2013. júl. 16. 20:22
 35/48 anonim ***** válasza:
Első éves Bsc-s és tudod az anyagot előre, első félévtől? Meg kemény? Hát, nehezen hihető. Gondolom mérnök vagy és felvettek mérnökként. :D (Végzősöket szoktak.)
2013. júl. 16. 22:24
 36/48 A kérdező kommentje:
Nem vagyok mérnök. :)
2013. júl. 21. 17:54
 37/48 A kérdező kommentje:
De szerintem eltértünk a tárgytól, mert annak az eredeti kérdéshez nincs sok köze, hogy én 2-4 évvel előre tanultam és ezért előrébb is tartok ennyivel... Az csak pár év, a kérdés lényegén mit sem változtat. :)
2013. júl. 21. 17:55
 38/48 anonim ***** válasza:
Nekem ez nem fontos, inkább az, hogy ő is beleadjon a rezsibe, meg besegitsen az otthoni teendőkbe. Tehát ha otthon ül és éhes, akkor ne várjon már rám ölbetett kézzel, hanem tudjon magának csinálni vmit, és utána el is pakoljon maga után.
2013. júl. 22. 22:55
 39/48 A kérdező kommentje:

"Nekem ez nem fontos, inkább az, hogy ő is beleadjon a rezsibe, meg besegitsen az otthoni teendőkbe. Tehát ha otthon ül és éhes, akkor ne várjon már rám ölbetett kézzel, hanem tudjon magának csinálni vmit, és utána el is pakoljon maga után."

Szerintem itt kezdődik az életképesség.

2013. júl. 23. 00:10
 40/48 anonim ***** válasza:
Igen, de sokan erre se képesek..
2013. júl. 23. 00:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!