Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők, miért fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, miért fontos, hogy a férfi jobban keressen?

Figyelt kérdés
Nagyon sok nőtől hallom, hogy nem számít, mennyit keres a pasi, csak az a lényeg, hogy többet keressen, mint a nő. De ezt nem egészen értem. Engem pasiként egyáltalán nem zavarna, ha a nő jobban keresne! Azokhoz a nőkhöz szól első sorban a kérdésem, akiket zavar. Mi az oka? Miért fontos, hogy jobban keressen a pasi?
2013. ápr. 28. 17:18
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
#20 Nem, nem szereti mindegyik nő, jó, fejezzétek be az általánosítást, nem érdekel, hogy te anyagias vagy, ez a te dolgod, de ne mondjál ilyeneket, hogy minden nő szereti ezt vagy azt csak mert te olyan vagy meg mondjuk tudsz még néhány nőről aki ilyen.
2013. máj. 1. 19:51
 22/48 anonim ***** válasza:

Kicsit elment a vita a gyereknevelés irányába: nagyon kevés munka van, amit ennyire rugalmasan lehet csinálni, hogy időzítem a szabadnapjaimat, otthonról dolgozom, stb. De ez másik kérdés.

Nekem nem fontos, hogy jobban keressen, de keressen legalább annyit, mint én, hogy ebből ne legyen kisebbségi érzése, az rengeteg konfliktust szül. Ha viszont beleszeretek valakibe, aki kevesebbet keres, nem fog érdekelni, nyilván nem hagyom el csak emiatt.

2013. máj. 3. 16:45
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem az! én azt akarom hogy én keressek jobban... :D L
2013. máj. 19. 20:53
 24/48 anonim ***** válasza:
Nekem pont az a gondom, hogy nagyságrendekkel többet keresek, mint a fiúm. Ez okoz rengeteg problémát. Nehezen tudja kezelni az egója. Már már szakításig menne a dolog.
2013. máj. 19. 20:53
 25/48 anonim ***** válasza:
66%

számomra fontos, hogy többet keressen, és rossz érzés lenne, ha én jóval többet keresnék. nem vagyok anyagias, de bennem van ez az "ösztönös érzés", hogy mégis csak a férfi a férfi, ő keressen többet, ő tartsa fenn a családot.

számomra ez a "túlnőies" férfi típus egyáltalán nem vonzó. én szeretem a hagyományos szerepeket, annak ellenére hogy rettentő önfejű és néha makacs vagyok - elvárom, hogy a férfi bizonyos szinten domináljon (nyilván normális kereteken belül). Nekem ez biztonságot ad.

Van 2 kistestvérem, és láttam itthon, hogy micsoda meló - sokszor már anyumnak való segítéstől is kimerültem.

egy 20 éves egyetemista lány

2013. máj. 19. 21:23
 26/48 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem meg, ha két ember szereti egymást !igazán!, akkor oly mindegy, mert a kassza közös.
2013. máj. 19. 21:35
 27/48 A kérdező kommentje:

"számomra fontos, hogy többet keressen, és rossz érzés lenne, ha én jóval többet keresnék. nem vagyok anyagias, de bennem van ez az "ösztönös érzés", hogy mégis csak a férfi a férfi, ő keressen többet, ő tartsa fenn a családot.

számomra ez a "túlnőies" férfi típus egyáltalán nem vonzó. én szeretem a hagyományos szerepeket, annak ellenére hogy rettentő önfejű és néha makacs vagyok - elvárom, hogy a férfi bizonyos szinten domináljon (nyilván normális kereteken belül). Nekem ez biztonságot ad.

Van 2 kistestvérem, és láttam itthon, hogy micsoda meló - sokszor már anyumnak való segítéstől is kimerültem.

egy 20 éves egyetemista lány"

Szerintem nem attól fog a férfi dominálni, hogy többet keres, és a nő nem tud a pénze nélkül meglenni... Az ilyen pasi csak olyan felett tud "dominálni", aki önmagát nem képes fenntartani. Mondjuk, szerintem ez a férfi "domináljon" dolog egyébként is baromság, a férfiasság és a családfői szerep úgy gondolom nem abból áll, hogy erőszakkal és kiszolgáltatottsággal tartja fenn a hierarchiát... Hová lesz a férfiassága egy ilyen pasinak, ha mondjuk szenved egy súlyos balesetet szenved, és nem tud dolgozni? Akkor lesz belőle egy dühöngő őrült.

2013. máj. 19. 21:45
 28/48 anonim ***** válasza:
Személyes felmérésem, hogy mostanában rengeteg házasságban nem közös a kassza.
2013. máj. 20. 09:25
 29/48 anonim ***** válasza:
56%
Engem nem érdekel, hogy ki keres jobban kettőnk közül, de én magam keressek annyit, hogy ne függjünk egymástól, tehát ha befuccsol a közös élet, ne az anyagiak miatt kelljen továbbra is összekötve lennünk. A nők sokszor csapdába esnek a saját házasságukban pont az anyagiak miatt. Nem vagyok feminista, házasodni szeretnék, családot, közös életet egy férfival, lehetőleg életem végéig, de nem szeretnék egy férfi mellett sem kényszerből élni, sajnos anyám most is átéli ezt, és még rengeteg példát látok erre. 24/L
2013. máj. 20. 10:46
 30/48 anonim ***** válasza:

Ezt egyébként nem nagyon értem, mert most egyetem mellett, heti 16 óra munkából megkeresek annyi pénzt, amiből egymagam simán eltartom. Mivel elsőéves Bsc-s vagyok, vehetjük úgy, hogy egy érettségim van.

- Mert diákmunkát végzel, nem? Utána nem így lesz. :D

Meséld el kb mennyi kereshető érettségivel? Lakást egyedül 120-150 netto alatt nem tartasz fent. Mi ez a jó munka,

A kérdező kommentje:

Szerintem nehéz, de megoldható, hogy összehangoljuk a szabadnapokat. Vagyis lesz mindkettőnknek ideje egy kicsit dolgozni.

Egyébként meg, az megfelelő kereset csak az akaraton múlik... Mint mondtam, gyakorlatilag egy érettségim van.

- Szoptató nőt se sokat láthattál, képtelenségeket beszélsz.

2013. júl. 14. 09:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!