Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, miért fontos, hogy a férfi jobban keressen?
Kicsit elment a vita a gyereknevelés irányába: nagyon kevés munka van, amit ennyire rugalmasan lehet csinálni, hogy időzítem a szabadnapjaimat, otthonról dolgozom, stb. De ez másik kérdés.
Nekem nem fontos, hogy jobban keressen, de keressen legalább annyit, mint én, hogy ebből ne legyen kisebbségi érzése, az rengeteg konfliktust szül. Ha viszont beleszeretek valakibe, aki kevesebbet keres, nem fog érdekelni, nyilván nem hagyom el csak emiatt.
számomra fontos, hogy többet keressen, és rossz érzés lenne, ha én jóval többet keresnék. nem vagyok anyagias, de bennem van ez az "ösztönös érzés", hogy mégis csak a férfi a férfi, ő keressen többet, ő tartsa fenn a családot.
számomra ez a "túlnőies" férfi típus egyáltalán nem vonzó. én szeretem a hagyományos szerepeket, annak ellenére hogy rettentő önfejű és néha makacs vagyok - elvárom, hogy a férfi bizonyos szinten domináljon (nyilván normális kereteken belül). Nekem ez biztonságot ad.
Van 2 kistestvérem, és láttam itthon, hogy micsoda meló - sokszor már anyumnak való segítéstől is kimerültem.
egy 20 éves egyetemista lány
"számomra fontos, hogy többet keressen, és rossz érzés lenne, ha én jóval többet keresnék. nem vagyok anyagias, de bennem van ez az "ösztönös érzés", hogy mégis csak a férfi a férfi, ő keressen többet, ő tartsa fenn a családot.
számomra ez a "túlnőies" férfi típus egyáltalán nem vonzó. én szeretem a hagyományos szerepeket, annak ellenére hogy rettentő önfejű és néha makacs vagyok - elvárom, hogy a férfi bizonyos szinten domináljon (nyilván normális kereteken belül). Nekem ez biztonságot ad.
Van 2 kistestvérem, és láttam itthon, hogy micsoda meló - sokszor már anyumnak való segítéstől is kimerültem.
egy 20 éves egyetemista lány"
Szerintem nem attól fog a férfi dominálni, hogy többet keres, és a nő nem tud a pénze nélkül meglenni... Az ilyen pasi csak olyan felett tud "dominálni", aki önmagát nem képes fenntartani. Mondjuk, szerintem ez a férfi "domináljon" dolog egyébként is baromság, a férfiasság és a családfői szerep úgy gondolom nem abból áll, hogy erőszakkal és kiszolgáltatottsággal tartja fenn a hierarchiát... Hová lesz a férfiassága egy ilyen pasinak, ha mondjuk szenved egy súlyos balesetet szenved, és nem tud dolgozni? Akkor lesz belőle egy dühöngő őrült.
Ezt egyébként nem nagyon értem, mert most egyetem mellett, heti 16 óra munkából megkeresek annyi pénzt, amiből egymagam simán eltartom. Mivel elsőéves Bsc-s vagyok, vehetjük úgy, hogy egy érettségim van.
- Mert diákmunkát végzel, nem? Utána nem így lesz. :D
Meséld el kb mennyi kereshető érettségivel? Lakást egyedül 120-150 netto alatt nem tartasz fent. Mi ez a jó munka,
A kérdező kommentje:
Szerintem nehéz, de megoldható, hogy összehangoljuk a szabadnapokat. Vagyis lesz mindkettőnknek ideje egy kicsit dolgozni.
Egyébként meg, az megfelelő kereset csak az akaraton múlik... Mint mondtam, gyakorlatilag egy érettségim van.
- Szoptató nőt se sokat láthattál, képtelenségeket beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!