Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nikili kérdése:
Csak arra kellek neki?
Figyelt kérdés
Egy hónapja szakítottunk a barátommal, van új barátnője, de ha kérdezem róla, mindig az a válasz, hogy jaj csak ismerkedem vele, szó sincs róla, hogy mindig vele vagyok. Átjön hozzám, itt van beszélgetünk és szexbe torkollik a dolog. Egy szájrapuszival megcsaltam, ezért hagyott el. Van olyan érzésem is, hogy bosszút áll ezzel a kislánnyal rajtam, mert egyébként elég komolytalan a dolog és azt gondolom, hogy máshol is ki tudná elégíteni a vágyait, mégis idejön. Én nagyon szeretem őt és minden megtennék, hogy visszakapjam, boldogok voltunk együtt csak hibát követtem el. Nem tudom meddig engedjem ezt neki vagy mit csináljak hogy észbe kapjon, ez nekem nem elég. nem akarom elveszíteni végleg. tanácsokat!!! köszi :-)2013. ápr. 28. 15:46
2/8 anonim válasza:
Mond el neki őszintén az érzéseidet, próbálj bocsánatot kérni és bizakodj.
3/8 anonim válasza:
Ennyire, hogy hagyhatod, hogy egy pasi szarrá alázzon? Hol marad a tartásod ember? Semmiféle bosszú nincs itt, csak lábtörlő effect van, és az te vagy.
4/8 anonim válasza:
Én sokszor elgondolkodom azon, hogy hogyan lehetnek ilyen emberek, mint te is? Az egoizmus csúcsa. Ráadásul lejáratod magad a szemében, mert kuncsorogsz a szexért kb. Szomorú, hogy itt tart a mai tizenéves korosztály.
5/8 anonim válasza:
Várj, várj, hadd tisztázzam le ezt az egészet.
Ha jól értem, a barátod szakított veled azért, mert "megcsaltad egy szájrapuszival", miközben ő meg rendszeresen átjár hozzád szexelni úgy, hogy közben van barátnője?
És te vagy a hűtlen...? Ahha, hát ez nagyon érdekes...
Szerintem felejtsd el ezt a srácot, de nagyon gyorsan.
6/8 anonim válasza:
5 Várj ez még semmi, még ezzel a szencsétlennel ecseteli ki az uj nőjével való viszonyát. No comment.
7/8 anonim válasza:
Kérdező, legalább áruld már el, hogy mi miatt hagyod, hogy ennyire senkinek tartsanak? Lóvé miatt hagyod, ill. azért kaparsz ennyire? mert hogy érzés miatt nem az tuti.
8/8 A kérdező kommentje:
Mindennél jobban szeretem őt és bármit megtennék, hogy együtt legyünk
2013. ápr. 28. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!