Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon tényleg csak arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tényleg csak arra kellek neki, vagy többet is érez?

Figyelt kérdés
Van egy srác, 25 éves, és már nagyon rég óta kavarunk. +éve ismerem, 2éve személyesen. Több mint 1éve volt köztünk az első csók, tavaly áprilisban, miután a barátom szakított velem lefeküdtem vele. Aztán nekem lett valakim, ami nem tartott sokáig. Utána megint ezzel a sráccal kavargattunk nyáron. bulikban csók, tapi, tánc stb. de akkor még másokkal is smárolt ha egyedül bulizott. Novemberben volt az első alkalom, hogy nálam aludt. Utána én is voltam nála, megismertem a szüleit,stb, és én is ott aludtam. Nagyon jól megvagyunk egymással. Január elején felhoztam neki a témát, hogy én többet érzek iránta, megkérdeztem ő mit gondol erről. Azt mondta, hogy nagyon szeret velem lenni (nem csak a sex miatt) de hogy lehet ez még nem szerelem. Január eleje óta 2hetente találkozunk és egymásnál alszunk. Sok mindenben segít ha tud, minden nap beszélünk, és tényleg mindenről lehet vele beszélni, vagy csak összebújni. Ő tudja, hogy szeretem őt. Legutóbb mondott dolgokat, h pl...ezért meg ezért szeret, meg ezt meg ezt szereti bennem. Egyre nehezebben bírom, hogy ennyire szeretem, és arról fogalmam sincs ő mit érez. Nem akarom őt faggatni erről, félek hogy elveszítem. Szerintetek mit tegyek? érez vajon valamit irántam?

2013. márc. 11. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:

A pasik nem tudják mi a szerelem, vagyis többnek gondolják, mert többnek van beharangozva. Lényegében az ember abból ítéli meg ezt az érzést, amit akkor tapasztal felőle, amikor épp beteljesületlen.

Te szavakat vársz tőle. Szavakat, melyek hamis szájból is születhetnek. Ez totálisan értelmetlen, ha belegondolsz, bár elhiszem, hogy fontos abban a helyzetben.

A tanácsom, hogy ne görcsölj ezen. Szeresd, és hagyd hogy szeressen. Ha továbbra is lovagolod ezt a témát két dolog történhet. 1: Megunja, mert megfojtod vele és ha netán szeret is téged (és nem csak szerelemmel lehet ám szeretni nagyon nagyon valakit), szóval még ekkor is elpártol mellőled. 2: Sokáig megtartod viszont folyamatos bizonytalanságba maradsz, mert élvezni fogja, hogy mennyire tepersz érte folyamatosan, mivel te meg úgy érzed, hogy sosem a tiéd teljesen.

A vége mindkét alternatívának az, hogy neked kellemetlen.

2013. márc. 11. 21:41
 2/4 A kérdező kommentje:
jah és november óta nem volt mással. Legalábbis én így tudom, és hiszek neki. Mindig kedveskedik nekem valami kis meglepivel. :)
2013. márc. 11. 21:42
 3/4 A kérdező kommentje:
hát igen, nekem egyre rosszabb a dolog. főleg, hogy attól félek, jön a nyár elkezd bulizgatni jobban, meg csajozni, amit ugyebár "megtehet" mert nem járunk :(
2013. márc. 11. 21:44
 4/4 A kérdező kommentje:
mások véleményére is kivàncsi vagyok. lecci irjatok még
2013. márc. 11. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!