Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek csak arra megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak arra megy vagy tényleg kellek neki?

Figyelt kérdés

3 hete járok egy pasival, (a második héten) együtt szilvesztereztünk és hát lefeküdtünk.. annyiban változott meg a kapcsolatunk, hogy sokkal jobban elvagyunk egymással

azt mondták nekem, hogy vigyázzak vele, mert tipikus pasi csak a lyukra megy..

szerintem nem mert nem úgy viselkedik velem, ezt onnan tudom, hogy volt olyan pasi akinek csak arra kellettem és miután megtörtén hirtelen 1-2 hét után szakított velem..

ő viszont ugyanúgy bánik velem, kedves, megértő, figyelmes (kb 2 éve beszélgetünk, ő már akkoris akart volna valamit de én nem hagytam magam) ezt fel is hozta nekem hogy ő milyen régóta vár rám és örül, hogy végre vele vagyok.. mindig mondja hogy gyönyörű vagyok meg neki tökéletes stb.

én ebből nem hiszem azt, hogy csak azt akarná tőlem, de lehet tévedek!?

2013. jan. 6. 13:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha tipikus nagydumás akkor csak lyukra játszik.
2013. jan. 6. 13:55
 2/8 anonim ***** válasza:
háát necces..de várd ki a végét, én drukkolok nektek;)
2013. jan. 6. 13:56
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2013. jan. 6. 13:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet belőle valami. Hajrá! :)
2013. jan. 6. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Jó volt neki veled, ezért többször is meg akar dugni.
2013. jan. 6. 14:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Az én páromra is azt mondták, hogy inkább hagyjam, de már örülök, hogy anno nem engedtem más véleményének. Persze jó emberismerőnek kell lenni, mert ellenkező helyzetben is voltam már, amikor mindenki mondta, hogy hagyjam a srácot, ám saját bőrömön akartam megtapasztalni, hogy tényleg olyan, amilyennek mondják. Gyorsan rá is jöttem és még lefeküdnöm sem kellett vele ehhez. :)

A jelenlegi páromtól is nagyon tartottam az első hetekben éppen a róla terjengő hírek miatt, de mostmár lassan másfél éve együtt vagyunk, oda van értem meg vissza és még csak hírből sem hallottam olyat, hogy megcsalt volna!

2013. jan. 6. 14:14
 7/8 anonim ***** válasza:
A leírás alapján szerintem nem csak a szexre kellesz neki. Ne törődj vele, hogy mások mit hordanak össze, az a lényeg, hogy te mit érzel. 21/L
2013. jan. 6. 14:15
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

főleg az utolsó kettőt:)

igen, én is tapasztaltam már többször is sajnos:S de itt nem érzem:)

2013. jan. 6. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!