Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy nem kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem kellek neki, és más lányokra hajt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy srác, akiért megőrülök. De komolyan, ha csak rám néz, már teljesen kifordulok önmagamból. Nagyon önbizalom hiányos vagyok. Sosem gondoltam volna, hogy valaha is észrevesz engem. Aztán mégis. Megcsókolt, és nagyon jól elvoltunk, mindig. Azt mondta, hogy nagyon szeretne engem boldoggá tenni, hogy szeret. De nem járunk. Ő nem akar kötöttségeket, és nagyon sok fájdalmat okoz nekem ezzel. Azt mondta, hogy csak én vagyok neki. De emellett látom, hogy másokra nyomul. Előttem. Borzasztó nézni, és nem tudom elfelejteni, nem megy ki a fejemből. Kihasznált, és még mindig sírok utána. Nem tudom elhinni ezt az egészet, mert ugyan nem tartom magam valami gyönyörűnek, de akire most nyomul, na nála azért kicsit szebbnek tartom magam. Előttem flörtöl vele, és már azon gondolkodom, hogy olyan ronda vagyok, hogy nem mer fölvállalni. :( Mondtam neki, hogy mindent megadnék neki, és ő azt mondta ő is nekem, mert szeret, de nem akar velem járni. Hogy léphetnék túl rajta?

2013. jan. 5. 16:23
 1/3 ASOT ***** válasza:

ő nem akart kötöttségeket, de te igen, "azt mondta szeret" igen ezt általában sokan el is hiszik elsőre akkor is ha nem igaz :)

Nem illetek össze ennyi.

Sírsz utána mert te belezúgtál!!

De ő beléd nem.

Az h a másik lány szerinted nem olyan szép mint te, nosss....ő lehet h nem így látja.

2013. jan. 5. 16:26
 2/3 anonim ***** válasza:

"Azt mondta, hogy nagyon szeretne engem boldoggá tenni, hogy szeret. "

Ezek a szavak nem mindenkinél ugyanazt jelentik. Nála úgy látszik semmit sem jelent.

2013. jan. 5. 16:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy vesd b a szexüalitásodat és érdel hogy járjatok . Ha nem lehetséges keres másik pasit aki elfeledteti . csak egyedül sirdogáljmiata az a legszarab.
2013. jan. 5. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!