Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme?
1,5 éve vagyok a pasimmal és tényleg az életemnél is jobban szeretem. Vele képzel(t)em az egész hátralevő életemet. Az történt hogy tegnap összekaptunk és mivel náluk voltunk kérdeztem tőle hogy hazamenjek e vagy maradjak és hát úgy alakult hogy hazamentem. De nem mondta hogy maradjak szerettem volna hogy mondja mert maradni akartam.
Szerintem tegnap este elment a haverjéákkal bulizni és még csak fel sem hívott hogy mi van velem én meg írtam neki sms-t mikor lefeküdtem de még csak arra sem válaszolt és még reggel sem hív. Miért nem keres? Azt mondta nagyon szeret. Most mi tévő legyek? Segítsetek mert nem tudom ezt feldolgozni!!!!

Mennyi idős vagy te, és a barátod?
Lehet hogy csak azért mondta mert nem szeretné hogy rossz legyen neked, ha ez továbbra is így folytatódik akkor jobb lesz ha elfelejted és nem kínzod magad.
Idővel elmúlnak az érzések...

Az első válaszadó vagyok.
Teljesen ugyanebben a helyzetben van osztálytársam is, még az adatok is megegyeznek, azért kérdeztem a korotokat csak. :)
Próbálj meg vele személyesen is beszélni, 24 évesen már elég érettnek kell lennie ahoz hogy megmondja mi a helyzet.
Kérd meg hogy legyen őszinte hozzád, és mondja el mit érez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!