Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet belőle? Elmondjam, hogy zsidó vagyok az erősen jobbikos pasimnak?
"Ha igen, akkor azt én csináltam magam köré, hogy az ilyen dolgok ne kerüljenek hozzám közel. Nekem ezzel nincs bajom. Felőlem gondoljanak, amit akarnak, csak ne kelljen hallgatnom őket, meg egyetérteni velük. (Amit mondjuk kellene, ha egy nácival kezdenék párkapcsolatot.)"
Itt nem erről van szó, hanem a "kirekesztés" nevű maszlagról amire hívatkoztál. Én kirekesztő vagyok ha a rossz kinézetű alakokat nagyívben elkerülöm?
Egyébként meg szoclib, meg jobbos nézetű tényleg nem illik össze, én nem vagyok úgymond. jobbos, de én is kiakadnék ha állandóan a libsik maszlagját kellene hallgatnom.
A zsidó utálatott sosem tudtam megérteni.
Rengeteg zsidó ismerősöm/barátom van és mind normális.
Ezenkívül nem azt látni,hogy a zsidók állnak körbe az utcán embereket,hogy kirabolják,de egyébként akik ezt teszik,azok sem mind olyanok.
Nagyon régi kérdés, de ideírom.
Az embernek vannak elvei, a zsidóknak meg pláne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!