Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet belőle? Elmondjam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet belőle? Elmondjam, hogy zsidó vagyok az erősen jobbikos pasimnak?

Figyelt kérdés
1 hónapja járok egy erősen jobbikos pasival, mindig szidja a zsidókat. Csak az a baj, hogy én is szidó vagyok
2013. ápr. 27. 22:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Ha igen, akkor azt én csináltam magam köré, hogy az ilyen dolgok ne kerüljenek hozzám közel. Nekem ezzel nincs bajom. Felőlem gondoljanak, amit akarnak, csak ne kelljen hallgatnom őket, meg egyetérteni velük. (Amit mondjuk kellene, ha egy nácival kezdenék párkapcsolatot.)"

Itt nem erről van szó, hanem a "kirekesztés" nevű maszlagról amire hívatkoztál. Én kirekesztő vagyok ha a rossz kinézetű alakokat nagyívben elkerülöm?

Egyébként meg szoclib, meg jobbos nézetű tényleg nem illik össze, én nem vagyok úgymond. jobbos, de én is kiakadnék ha állandóan a libsik maszlagját kellene hallgatnom.

2013. ápr. 27. 23:43
 22/27 anonim válasza:
Nem lesz gond ha szeret. Én is erősen Jobbikos vagyok és egy félig meddig cigánylányba vagyok szerelmes. Baromira normálisan viselkedik, baromira aranyos lány, baromira nem érdekel hogy honnan származik, felőlem akár alien is lehetne, mert tudom hogy Ő kell nekem csak egyelőre még nem lehet az enyém mert másé... De megvárom a lehetőséget :)
2013. ápr. 28. 05:28
 23/27 anonim ***** válasza:
A jobbikosok primitív emberek. Szidják a zsidókat, holott egyet se láttak még. Vagy éppen a szüleik is az.
2013. ápr. 28. 09:34
 24/27 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha így beszélsz te se sokat láthattál. (A média nem számít)
2013. ápr. 28. 10:16
 25/27 anonim ***** válasza:

A zsidó utálatott sosem tudtam megérteni.

Rengeteg zsidó ismerősöm/barátom van és mind normális.

Ezenkívül nem azt látni,hogy a zsidók állnak körbe az utcán embereket,hogy kirabolják,de egyébként akik ezt teszik,azok sem mind olyanok.

2013. ápr. 28. 11:05
 26/27 anonim ***** válasza:
zsidó létedre szerintem ne azon gondolkodj,hogy elmondd-e neki vagy nem, hanem hagyd ott a p.csába...már bocsánat...
2013. máj. 4. 21:25
 27/27 anonim ***** válasza:

Nagyon régi kérdés, de ideírom.

Az embernek vannak elvei, a zsidóknak meg pláne legyen.

2017. márc. 13. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!