Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet belőle? Elmondjam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet belőle? Elmondjam, hogy zsidó vagyok az erősen jobbikos pasimnak?

Figyelt kérdés
1 hónapja járok egy erősen jobbikos pasival, mindig szidja a zsidókat. Csak az a baj, hogy én is szidó vagyok
2013. ápr. 27. 22:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

ez komoly? ha igen akkor elég ciki..

egyébként mondd el, előbb utóbb rájönne nem?

2013. ápr. 27. 22:43
 12/27 anonim ***** válasza:
Hitlernek is zsido felesege volt..
2013. ápr. 27. 22:47
 13/27 anonim ***** válasza:
12 -nem volt felesége, csak élettársa, Eva Braun, ha emlékezetem nem csal.
2013. ápr. 27. 22:52
 14/27 anonim ***** válasza:
28%
Hitler búza volt, nem?
2013. ápr. 27. 22:55
 15/27 anonim ***** válasza:
76%

én is utálom a legtöbb zsidót,pedíg én is félig az vagyok,azde legtöbben tényleg csúnyán viselkednek,viszont nem vagyok hülye,nem a vallásáról/származásáról ítélek meg egy embert,mindenkinek adok ismerkedésnél egy esélyt,akár cigány,akár zsidó,akár jobbikos :)

ráadásul a barátom is zsidó,és ő ezt úgy közölte velem még az első randin, mintha azt jelentette volna be,hogy aids-es, a zsidóságával nem volt bajom,csak a hozzáállásáva,de adtam nek egy esélyt,és most őt szeretem a világon a legjobban,úgyhogy szerintem te is mondd el nyugodtan :)

2013. ápr. 27. 22:55
 16/27 anonim ***** válasza:
Szerintem mond el neki. Ha emiatt szakit veled akkor örülj hogy megszabadultál tőle. Amúgy meg a jobbik pont azt szokta mondani hogy őket nem érdekli a származás csak az hogy ki mit csinál...
2013. ápr. 27. 22:56
 17/27 anonim ***** válasza:
39%

Csúnya vége lesz, akár elmondod, akár nem. De legalább megtanulod, hogy nem állunk szóba olyanokkal, akik kirekesztő eszméket hirdetnek. Egyszerűen ignoráljuk őket.

Voltam már hasonló szituban, mondjuk én még csak nem is zsidó vagyok, hanem "csak" liberális. De nagyon csúnya veszekedéseink voltak emiatt. Folyton meg akart győzni a nézeteiről, amiktől én meg a falra másztam. Egyrészt mert köszönöm szépen, nem az a nő vagyok, akinek meg kell mondani, hogy mit gondoljon, másrészt nem értek egyet a szegregációval és ezer más dologgal, amit a hazai szélsőjobb hirdet.

Szóval:

ad 1: nem értem, hogy mit keresel mellette.

ad 2: mondd el neki.

2013. ápr. 27. 23:07
 18/27 anonim ***** válasza:

Szerintem már az elején el kellett volna mondani, amikor szóba került a téma. Neked amúgy nem esik rosszul amikor szaro*zza a népedet?

cseréld le! jobban jársz velem, én úgy is közgazdasági beállítottságú vagyok ;)

2013. ápr. 27. 23:20
 19/27 anonim ***** válasza:

"akik kirekesztő eszméket hirdetnek. Egyszerűen ignoráljuk őket."

Te valami burokban élsz?

2013. ápr. 27. 23:23
 20/27 anonim ***** válasza:
42%

19-es:

Ha igen, akkor azt én csináltam magam köré, hogy az ilyen dolgok ne kerüljenek hozzám közel. Nekem ezzel nincs bajom. Felőlem gondoljanak, amit akarnak, csak ne kelljen hallgatnom őket, meg egyetérteni velük. (Amit mondjuk kellene, ha egy nácival kezdenék párkapcsolatot.)

2013. ápr. 27. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!