Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a legjobb barátomba. Elmondjam neki? 18/l

Figyelt kérdés
Annyira rossz, amikor meglátom kiugrik a szívem és remeg a kezem, múltkor adott egy papírt és annyira remegett a kezem, hogy ő is észrevette ..de nem tette szóvá, csak mosolygott. Az egyik barátnőmnek akartam írni sms, hogy bele szerettem ebbe a fiúba és véletlen a srácnak küldtem el...annyira hülyén éreztem magam...:| És utána rákérdezett, de mondtam h nem akarok róla beszélni se meg nem neki akartam és mondta, hogyha nem akarok akkor oké...Meg akkor még barátnője is volt, azóta szakítottak. De nem tudom mi tévő legyek, annyira vonzódom hozzá, meg sokszor tud írni olyanokat, amiből arra következtetek, hogy én is tetszem neki ...Pár hónapja az egyik barátnőm szülinapi buliján ő is ott volt...és feküdtem a kanapén és rámfeküdt, mindegyikünk ivott, de részegek nem voltunk. Úgy csinált mintha elaludt volna, de nem tudtam kijönni alóla..és már csikiztem meg minden de nem reagált..és megpusziltam az arcát..Erre ő másnap annyit mondott, hogy ő fejben már máshol járt..meg ilyenek, de ugye barátnője volt akkor is már. Segítsetek, nem szeretném tönkre tenni a barátságunkat, de közbe meg már végülis tudja, de még is olyan, mintha nem tudná...:\:( 18 /L
2013. ápr. 24. 19:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hat rossz helyzet de hat ha szerelmes ne fogd magad vissza :) csak magadat kinzod
2013. ápr. 24. 19:52
 2/13 anonim ***** válasza:
csókold szájon :D
2013. ápr. 24. 19:54
 3/13 A kérdező kommentje:
De mi van ha utána már tök lekezelő lesz velem...:| vagy mondjuk megszakítja a barátságunkat.?!
2013. ápr. 24. 19:54
 4/13 A kérdező kommentje:
Dejólenne*-* aaa:)
2013. ápr. 24. 19:55
 5/13 anonim ***** válasza:
ha nem jön be.. mond neki hogy bocsii véletlen volt.. csak elragadtattad magad.. mert hiányszik már hogy szeressen valaki :S szóval nyugodtan csókold meg :)
2013. ápr. 24. 19:57
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem mond el neki amit érzel, és reménykedj hogy sikerül! Jobb úgy élni tovább, hogy megpróbáltad mint hogy úgy hogy "mi lett volna ha.." Ha igaz barátok vagytok, nem fog lekezelni e miatt. Sok sikert!

17f

2013. ápr. 24. 19:57
 7/13 A kérdező kommentje:

De menjek hozzá oda buliba és kapjam le?!:D

Annyira bonyulult a szitu amúgy, mert a másik barátom meg szerelmet vallott nekem, és ők is 2-en nagyon jóban vannak. És elmeséltem neki, hogy szerelmet vallott nekem, szóval nem hinném, hogy emiatt össze jönne velem..:|

2013. ápr. 24. 19:59
 8/13 anonim ***** válasza:
nem muszáj buliban :) hívd el délután valamerre és ott kapd le :D
2013. ápr. 24. 20:00
 9/13 anonim ***** válasza:
kezdeményezz. de sztem ez ki fog dobni pár dugás után vagy visszautasít
2013. ápr. 24. 20:47
 10/13 A kérdező kommentje:
Miért dobna ki?:O:(
2013. ápr. 26. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!