Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavarna, ha kiderülne a párotoknak nincsenek barátai?
Megnézném milyen környezetben kénytelen élni.
Ha förtelem helyen, maffiózók és lecsúszott alkeszek között és azért nincs barátja, mert pl. az összes kimenekült onnan Pestre vagy külföldre, ő meg még tanul 1-2 évet és kénytelen ottmaradni, akkor inkább örülök hogy nem vagyül a söpredékkel.
Nagyon sok korombeli ismerősöm szenved ettől a helyzettől 18-22 év között, úgy látom általános állapot ez.
Én is éppen így vagyok és nem vagyok "defektes".
Próbáltam magam bekényszeríteni a 8 osztályt végzett ám nagyon kedves emberkék közé, haverkodni de nem ment.
A lányok féltékenyek ilyen körökben még a 80 éves mamámra is, a fiúk számára a kapcsolat pedig annyit jelent, hogy minden nap van szex, más nem létezik.
Köszönöm, én ennél többre vágyom... mondjuk egy hasonló, barátok nélküli pasira.
Mert ilyen helyzetben büszke lennék rá, amiért inkább a magányt választotta.
Ha barátai úgy kifejezetten nincsenek, azért haverok, osztály/csoport/munkatársak, akikkel jóban van, vagy ilyesmi azért mindenképpen legyen neki. Ha az előbb említettek közül egy sincs, azért az.. (hacsak nincs valami nagyon meggyőző érve) eléggé gáz.. :/ Szóval engem zavarna
19/L
Nekem világ életemben sok haverom és ismerősöm volt és van.
De ma már az internet korában ugye előtérbe kerülnek a maradékok, akikkel nem haverkodnak. Ezek a szánalmasok találtam valami hasonló balféket és szépen éldegélnek kettesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!