Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek, ha kiderülne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha kiderülne a szerelmetekről, hogy epilepsziás?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy megismerkedtek egy lánnyal (nem facebook-on, hanem pl. egy rendezvényen), számot cseréltek, később találkoztok, sétáltok, beszélgettek. A lány gyögyörű, csodálatos alakja van, értelmes. Elcsattan az első csók…Totálisan belegabalyodtok. Egy meghitt beszélgetés során elmeséli, hogy kiskorától epilepsziás.

Hogy viszonyulnátok hozzá, változtatna ez valamit az érzéseiteken? Szerelem, sajnálat, félelem az ismeretlentő, kiszámíthatatlanság, ilyenekre gondolok…

2013. ápr. 23. 12:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
semmi extra nem történne...nem aidses,hogy félni kellene
2013. ápr. 23. 12:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen benne lenne egy kis "félelem az ismeretlenről" de utána "járnék" a dolgoknak, olvasgatnék róla, stb..

Az érzéseim nem változnának, sőt..

És nagyon sokat jelentene az ezt nekem mesélné el, hiszen megbízik bennem, és tudatni szeretné velem.

Én csak pozitív dolgokat tudok erről mondani..

2013. ápr. 23. 12:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Lényegtelen. Ha megtanult vele élni akkor pont.

Engem egyáltalán nem érdekelne, hogy ilyen-olyan bajai vannak. Nem tudok megfogalmazni egyszerűbb példát, de a lényeg, nem éreznék se szánalmat, se sajnálatot, se semmit emiatt. Szóval nem változtatni semmin, max egy picit jobban félteném.

2013. ápr. 23. 12:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Megtanulom, mit kell tenni, ha rohamot kapna netán. Stabil oldalfekvés, mindent elrakni mellőle, amivel kárt tehet magában és megvárni, amíg elmúlik. Semmi sem változna, vannak egy páran, akik ezzel élnek együtt. Ha rendezvényen taálkozol vele, nem kell aggódnod, tökéletesen tisztában van az állapotával és azzal, mi váltja ki a rohamot.
2013. ápr. 23. 13:05
 5/8 first blood ***** válasza:
49%
én nem bírnám ki tuti, biztos belebetegednék, ha látnom kéne, hogy a páromnak rohama van
2013. ápr. 23. 13:37
 6/8 anonim válasza:
100%

én epilepsziás vagyok, a párommal a neten ismerkedtünk meg, és amikor több alakult ki, mint barátság, és randizni hívott, én elmondtam neki őszintén a betegségemet

nem vagyok rohammentes, ezt is elmondtam neki, és belinkelte azt az oldalt, ahol mindent megtudhat a betegségről

rábíztam a döntést, kellek-e még neki így is

kellettem

már látott rohamozni, de mondhatom azt hogy még jobban szeret, félt, és nagyon harmonikus a kapcsolatunk, én viszontszeretem, mert ennyi törődést még senkitől nem kaptam

egyébként eljárunk mindenfelé, ha kedvünk tartja, kivéve a rohamot kiváltó helyekre, pl mozi, zenés szórakozóhely stb

2013. ápr. 24. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 8 éves korom óta epilepsziás vagyok és a párom nagyon jól kezeli, átsegít a mai napig a rohamokon, megértő és türelmes. Ritka kincs az ilyen társ!
2013. ápr. 24. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Megijedtem mikor megtudtam hogy az. DE egy pillanatig se gondoltam, hogy elhagynám e miatt. Félek, félek az ismeretlentől, hogy akkor lesz tünete ha Vele vagyok... mert hiába tudja az ember elméletben, hogy mi zajlik le, a valóság teljesen más. Szóval semmi nem változott bennem ettől. Tán még jobban féltem. Az életben vannak mindenféle nehézségek. ha nem ez... akkor jöhetne más nehézség:O
2014. máj. 29. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!