Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha kiderülne a szerelmetekről, hogy epilepsziás?
Tegyük fel, hogy megismerkedtek egy lánnyal (nem facebook-on, hanem pl. egy rendezvényen), számot cseréltek, később találkoztok, sétáltok, beszélgettek. A lány gyögyörű, csodálatos alakja van, értelmes. Elcsattan az első csók…Totálisan belegabalyodtok. Egy meghitt beszélgetés során elmeséli, hogy kiskorától epilepsziás.
Hogy viszonyulnátok hozzá, változtatna ez valamit az érzéseiteken? Szerelem, sajnálat, félelem az ismeretlentő, kiszámíthatatlanság, ilyenekre gondolok…
Természetesen benne lenne egy kis "félelem az ismeretlenről" de utána "járnék" a dolgoknak, olvasgatnék róla, stb..
Az érzéseim nem változnának, sőt..
És nagyon sokat jelentene az ezt nekem mesélné el, hiszen megbízik bennem, és tudatni szeretné velem.
Én csak pozitív dolgokat tudok erről mondani..
Lényegtelen. Ha megtanult vele élni akkor pont.
Engem egyáltalán nem érdekelne, hogy ilyen-olyan bajai vannak. Nem tudok megfogalmazni egyszerűbb példát, de a lényeg, nem éreznék se szánalmat, se sajnálatot, se semmit emiatt. Szóval nem változtatni semmin, max egy picit jobban félteném.
én epilepsziás vagyok, a párommal a neten ismerkedtünk meg, és amikor több alakult ki, mint barátság, és randizni hívott, én elmondtam neki őszintén a betegségemet
nem vagyok rohammentes, ezt is elmondtam neki, és belinkelte azt az oldalt, ahol mindent megtudhat a betegségről
rábíztam a döntést, kellek-e még neki így is
kellettem
már látott rohamozni, de mondhatom azt hogy még jobban szeret, félt, és nagyon harmonikus a kapcsolatunk, én viszontszeretem, mert ennyi törődést még senkitől nem kaptam
egyébként eljárunk mindenfelé, ha kedvünk tartja, kivéve a rohamot kiváltó helyekre, pl mozi, zenés szórakozóhely stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!