Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a családomnak, hogy a másodunkatestvéremmel járok titokban egy ideje?
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve járok a másodunkatestvéremmel, de titokban. Nem mertük elmondani a családnak, mert féltünk tőle, de szerintem most már itt az ideje. Apám unokatestvérének a lány a barátnőm. Én 21 f vok a barátnőm 18 éves. Hogyan vezethetném ezt elő, vagy elmondjuk egyáltalán?2013. ápr. 27. 16:58
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Szépen,normálisan családi környezetben.
4/8 anonim válasza:
Nekem vagy 100 másodunokatesóm van, negyedét ismerem is kb.
Szóval sajnos bármikor összejöhetnék valamelyikükkel.
5/8 anonim válasza:
Szerintem szakíts vele mert ez nem megszokott az emberek között!!!
6/8 anonim válasza:
Miért ne lenne megszokott? A másod unokatestvérrel semmi baj nincsen, nem vérfertőzés...
Ezenkívül, ahogy említették az előbb is, gond nélkül lehet, hogy nem ismered, összejössz vele, és utána derül ki, hogy van egy ilyen kapcsolat közöttetek :)
8/8 anonim válasza:
Nem csak nyalja! Jóhogy megb.ssza! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!