Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik! Le tudnátok írni miért vagytok azok? És hogy melyik megyéből írtok?
Figyelt kérdés
Légyszi írjatok kort és nemet is... köszi2013. ápr. 27. 16:48
21/40 anonim válasza:
szexre kellek csak, ennyi
azért jó lenne más is N
22/40 anonim válasza:
Azért mert alkalmatlan vagyok bármilyen emberi kapcsolat fenntartására. Egy párkapcsolat pláne túl sok kellemetlenséggel jár, a felnőttek zöme pedig túl unalmas és kontrolláló ahhoz, hogy jól érezzem magamat velük. 21, lány, megyét nem írok.
23/40 anonim válasza:
Az utolsó szakításom óta csak olyanokkal hozott össze a sors, akikkel nem tudtam kapcsolatot elképzelni. 20L, Pest megye
24/40 anonim válasza:
Mert egy rakás szerencsétlenség vagyok. 36F
25/40 anonim válasza:
Mert senkivel sem akarok együtt élni.
26/40 anonim válasza:
Már régóta nem találok olyat, aki komolyan tudna érdekelni. Nem nagyon járok olyan helyekre, ahol korombeliek vannak. Akikkel próbálkoztam pár találkozás után sem éreztem semmi különöset, tehát iylenekre minek pazaroljam az időmet.
Pest megy-e, 26/L
27/40 anonim válasza:
Nem hiszek a mai párkapcsolatokban, szexet meg akáhol lehet kapni
28/40 anonim válasza:
Mert nincs senki :/ bár egyre jobb a helyzet szal semmi gond :D nem jövök ki azért mindenkivel... hamarosaaan ismét lesz barátnőm
F19 Borsod
29/40 anonim válasza:
Mert sok idő behódítani egy lányt...16/F Somogy megye
30/40 anonim válasza:
„Csak addig lehetsz önmagad, ha egyedül vagy; aki tehát nem szereti a magányosságot, nem szereti a szabadságot sem, mert csak akkor szabad az ember, ha egyedül van.” (Artur Schopenhauer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!