Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik! Le tudnátok írni miért vagytok azok? És hogy melyik megyéből írtok?
Somogy megye 26/F
Nem rég szakítottam, és keresem az igazit! :D
nem vagyok szerencses...ez van :)
Bács KK.
17/F
Mert tökéletesen elvagyok a haverjaimmal, nem vagyok szeretethiányos, nem kell +ba még egy ember akire figyeljek. A bulikban nem kell odafigyelnem, hogy mit csinálok nem kritizálnak azért amennyit iszok. Beszélgethetek más csajokkal anélkül, hogy számot kellene adnom róla.
És végül a legfontosabb: mert nem akarok csak azért kapcsolatot, hogy legyen. Egy olyan lánnyal jönnék össze akinek jó a humorérzéke és nem veszi véresen komolyan az életet és elfogad olyannak amilyen vagyok, de még nem sikerült ilyennel találkoznom.
20/f/győr
Mert:
- kiábrándultam a női nemből, párkapcsolati szinten mindenképp
- Tökéletesen elvagyok egyedül
- nincs szükségem még 1 nagy problémára
- le tudom kötni magam is a szabadidőm
- nálam nem működik az "1-3 randi és gyorsan ágyba bújunk" kapcsolat. Addig míg nem ismerem a másik felet nem kezdek semmibe, ezt pedig a többség nem bírja és 3-4 randi után elérhetetlent játszik.
24F Pest megye
Nincs most olyan lány aki megfelelne. Igazából magasak az elvárásaim, főleg belsőre, de külsőre is.
20/F
Mert időnként rádöbbenek, hogy milyen csúnya is vagyok, ha meg magamtól nem megy, akkor más emlékeztet rá..
H-B 18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!