Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a szakításunk után 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szakításunk után 1 héttel becsajozik akkor nem voltam neki fontos?

Figyelt kérdés
Rövid ideig voltunk együtt 3 hetet...1 hete szakított velem, azóta nem beszéltünk. Tudtam hogy nem akar kapcsolatot de mégis megpróbáltuk, úgy éreztem engem mégis akar. Szóval attól annyira nem félek hogy barátnője lesz, max attól hogy jön a hétvége, minden csaj egy szál semmiben nyomul és valakit összeszed. Még ha szexre akkor is. Jövőhéten megpróbálok vele találkozni és beszélni, de addig...
2013. ápr. 26. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Három hét az semmi.Annyi idő alatt meg sem lehet ismerni a másikat,még pár hóna alatt sem teljesen.Ha tudtad,hogy nem akar kapcsolatot,akkor mire számítasz még ezek után?
2013. ápr. 26. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:

van aki 10 vagy 20 évnyi kapcsolat után lefekszik már mással ha szakít. nincs ebben semmi rossz.

Mit kéne tennie gyászolnia?

Nem halt meg senkije. Ettől még lehetett neki fontos az illető.

de nálatok az a 3 hét még kapcsolatnak sem nagyon nevezhető

2013. ápr. 26. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Enyhén off, de én ezt valahogy mindig másképp éltem át. Amikor én jártam bulizni miért nem aligruhában voltak a lányok? :D

Nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem voltál neki fontos. Az már inkább ezt jelenti, hogy 3 hét után szakított veled. De még ezt sem lehet minden helyzetre ráhúzni, az első tényleg komoly kapcsolatom gyakorlatilag véget ért 1-2 hét után(volt egy elég komoly veszekedés, de még aznap átbeszéltük a dolgokat), majdnem 4 évig tartott végül. Szóval erre ilyen univerzális válasz szvsz nem létezik, általánosítani meg minek.

2013. ápr. 26. 16:13
 4/4 anonim válasza:

szia, mi 1 hónap után szakítottunk, és alíg 2 hétre rá már mással jött össze, 8 hónapja járnak de 5 hónapot lazán letagadott, nálam 2 hetet az 1 hónapból...

lehet h fontos voltál neki, de szerintem te szerencsés vagy, te nem lettél behülyítve

2013. ápr. 26. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!