Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a korkülönbség 26 éves férfi és 20 éves lány között?
Én vagyok a férfi és szerintem nem nagy a különbség. A barátnőm ugyanezt mondja.
De szerintetek nagy?
Szerintetek a szülei gondolhatják azt, jogosan gondolhatják azt, hogy nagy?
Hogy az a hat év ennyi idősen még sok?
Szülők véleményére is kíváncsi vagyok.
Köszi!
Nem sok.
Az egyik fiam 10 év különbséggel nősült.Az sem sok(még). Az a legjobb, ha egyforma korúak a fiatalok. Aztán minél öregebb a pasi, egyre fiatalabb cicusra vágyik. Negyven fölött erősödik ez a vágy.
A szülők egyébként tudhatnak valamit.
Asszem Te már más kérdést tettél itt fel.
Nem tettem fel is más kérdést, nem tudom melyikre gondolsz.
A tíz mondjuk több mint a hat. A tízet talán én is egy kicsit soknak mondanám.
Hogy idősödök? Hát, talán még nem. :) Vagy csak nem veszem észre? :)
Akik azt kérdezték, hogy kirúgom-e, ha azt írják, hogy sok:
Legyetek már eszeteknél! Véleményt kérdeztem és minimálisan sem az fog befolyásolni, hogy egy anonim oldalon ki mit állít.
Csak kíváncsi voltam véleményekre.
Egyáltalán nem sok, hidd el!
A párom 28 éves és nagyon jól kijövünk egymással.
22/L
FIgyelj ha jól érzitek egymással magatokat akkor miért érdekel mások véleménye? Nem a világ többi emberével vagy együtt hanem vele. Ha benneteket nem zavar akkor ne érdekelje már más!
Köztünk nagyobb, mindig visszahallom az emberek véleményét de őszíntén nem érdekel. Minket nem érdekel. Eleinte persze a család nehezen fogadta de beletőrődtek. Bár fateromon lepődtem meg a legjobban, hogy ő fogadta a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!