Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanság léteznek még olyan fiúk, akik finoman bánnak a lánnyal?
Én kicsit konzervatív lány vagyok. Nemrég beszélgettem az egyik jó barátnőmmel a párkapcsolatokról, és egyetértettünk abban, hogy a korosztályunkban rengeteg a furcsa alak. Nem vágyom arra, hogy egy totál begyöpösödött fiúval járjak, de alig látok az ecsethajú, köpködő, páva nagymenőkön kívül normális fiúkat, akiknek nem minden 2. szavuk az hogy "ge.ci baz.dmeg"...
A durvaságot sem szeretem, mert nagyon érzékeny vagyok, a legkisebb bántás is nagyon megérint.
17L
De mondjuk azt nem értem, hogy miért kellett hagyni, hogy a "páwák meg a rib@ncok" ennyire elszaporodjanak? Ha annyira irritálóak lennének ezek akkor nem lenne belőlük ennyi.... Szóval erre is van igény.
Egyszerüen el kell kerülni öket, hogy úgy, mint a jehovisták csak egymás közt szaporodjanak, a kedves érzékeny fiuk meg lányok, meg álljanak picit a sarkukra és ne az ilyen "menö" gyerekeket hajkurásszák. :) Véleményem szerint elvenném a gyereket azoktól a szülöktöl akik hagyták, hogy igy lezüllesszék magukat a kisfiuk, kislányuk és valami jo kis katonaságra vezényelnéma fiukat, ahol ledurják a hajukat és megtanitják öket egy alapvető fegyelemre...
Hidd el hogy a katonaság nem segítene rajtuk.Oké,férfiasabbak lennének és nem sírnának itt az biztos,de ugyanúgy sikertelenek lennének a csajozásban mert nem akarnak változni vagy nem képesek beletörődni a tényekbe.Nem kell ide katonaság csak egy nagy elhatározás hogy oké innestől kezdve változni fogok és persze bátorság is.Megkéne fogadni a tanácsokat,kipróbálni egy két dolgot nem pedig itt sírni minden nap
Tudjuk hogy az élet igazságtalan és undorító egyes emberek miatt,de nem tudunk ez ellen tenni semmit.Mindenki kaparja ki a gesztenyéjét úgy ahogy tudja,saját maga,ha ez nem megy akkor így járt,ez van.Alkalmazkodni kell vagy pedig lejjebb adni az igényekből,esetleg kitartóan keresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!