Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Léteznek mostanság 4 és 6...

Léteznek mostanság 4 és 6 órás állások?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mik ezek, és milyenek?
2012. márc. 27. 14:18
 1/3 anonim válasza:
62%
Hát ez engem is érdekelne én 7 éves keresek ilyet:)))....
2012. márc. 27. 15:03
 2/3 anonim ***** válasza:
70%
Igen, elsősorban a szolgáltatóiparban lehet találni ilyet, illetve az egészségügyben. Én gyógyszerész vagyok és amíg patikában dolgoztam, egy 6 és egy 4 órás állásom volt egyidejűleg. Patikai gyógyszerészi, de még gyógyszertári asszisztensi munkánál is gyakori, hogy részmunkaidőben keresnek embert. A vendéglátóipar egyes területein is vannak ilyen állások, persze ezek szinte kivétel nélkül mind váltott műszakban. Kórházban többféle végzettséggel is el lehet helyezkedni négy órában. Úgy látom, hogy minél magasabb végzettséget igénylő állásról van szó (tehát ezzel arányosan minél többet kéne fizetni), annál inkább jellemző a részmunkaidő, illetve olyan területeken lehet még "belefutni" ilyen állásokba, ahol jellemzően fix órákban van nagyobb forgalom és csak kisegíteni kell (pl. étterem vacsoraidőben, szórakozóhely hétvégén, gyorsétterem, telefonos diszpécser, stb.). Nyelvszakos tanárként ha jól tudom, lehetsz óraadó tanár is, amikor megválaszthatod, hogy mennyi órát szeretnél tanítani.
2012. márc. 27. 16:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én pénzügyesként dolgozom egy egyesületnél 4 órában. Az a szabály, hogy 10 főtől 4 órában kell egy pénzügyi asszisztens. Gondolom, sok ilyen hely van, viszont a méretéből adódóan leginkább ismerősön keresztül találhatod meg, mert ilyen kis helynek általában nincs pénze a professionon hirdetni.
2012. márc. 27. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!