Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként muszáj kezdeményeznem a nőknél, vagy léteznek olyan nők is, akik sült galambként repülnek a férfi szájába?
"a Sult galamb" nagyon finom én szeretem a meglepetéseket,
nem kell feszengeni a témán elég sok csajvan elég,ha kavarsz velik,hidd el egyiknek se leszel sose elég jó,csak ha azt erzi hogy az élet láncolta hozzád neki is szarul sultek a dolgai te biztositani tudod neki ami kell és ö ezzel megelégszik,nem érdekes hogy szép e vagy vagy sem,de ha az te akarsz kezdeményezni felkell készulj sok csalodásra ha nincsenek meg a testi adottságaid sok lány semmibe vesz vagy lennéz kihasznál.testi adottságok magasság,szép arc,atletikus testalkat....21/f ez a véleményem
Egyszerű a képlet:
kezdeményező: nem kezdeményező:
Jóképű: a lányoknál sikeres, szinte a lányok mász-
nagymenő nak rá.
Átlagos: vannak sikerei a talán lesz barát-
lányoknál nője
Ronda: rengeteg vissza- sosem lesz
utasítást kap, és barátnője
sosem lesz barátnője
Válaszd ki, melyik igaz rád.
Na egy újabb muja pasi, aki várja a csodát és sír.
29/n
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy tökéletes vagyok. Csak nehogy már szebb legyen nálam egy olyan emo beütésű, lányos srác is, aki majdhogynem úgy is öltözködik, mint egy csaj, a hangja is sokkal vékonyabb, mint nekem, és mégis ott van mellette egy helyes kis barátnő. Nem egy ilyet látok sajnos. Vagy éppen egy pocakos fickót, aki nem egészségesen testes, hanem majdhogynem gurul.
Én meg hiába mozgok, sportolok aktívan, hiába jó a testtartásom, hiába lövöm be a hajamat, hiába mosok fogat, hiába hordok sportos ruhákat, mégse jönnek hozzám a nők maguktól beszélgetni. Alig tudom elhinni, hogy a nők ennyire rühellnek valamiért. Csak a vékony testalkatom oszthatja meg a véleményeket, de mint mondtam, az emosok is simán becsajoznak, akik kevésbé férfiasak külsőre, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!