Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként muszáj kezdeményeznem a nőknél, vagy léteznek olyan nők is, akik sült galambként repülnek a férfi szájába?
Miért nem? :)
Nem harapnak. Ha már használják a szájukat, legalább valami jobbra is használhatnák, nem igaz? :D
Ha már szóba állnak veled, az már jó. Onnantól viszont neked kell behálózni. Persze nem azt mondom, hogy azonnal fogd meg a mellét, de a váll, felkar, alkar, elég semleges terület.
"Belegondolok, majdhogynem semmi jelét nem mutatom a vonzalomnak mosolyon kívül."
-itt van a kutya elásva
írd be a googlébe hogy PUA és tanulj vaz
Ezt felejtsd el,hogy nők odamennek csak úgy hozzád. Mondjuk engem szólított már le, kettő is, de azt is elszalajtottam. De általában ha olyan helyeken fordulsz elő, ahol nem szokás! ismerkedni, útca- közterület, sportklubbok, levelező tagozat, plázák pl, máshol nem, akkor nem csoda. Én ezeken a helyeken vagyok, de ezeken senki nem szokott ismerkedni, meg mindenki foglalt. Ha te is ilyen vagy ,akkor ne csodálkozz.
Szórakozóhely az más lehet, de oda nem járok.
Egyébként a nők idegenekhez nem szoktak odamenni, mert fosnak. Meg elvárósak, hogy le legyenek szólítva.
A jóféle nők, akik meg ugye mindekninek kellenek, azok mindig foglaltak, ők meg azért nem szoktak nyitni az esetek többségében. A többi meg önbizalomhiányos főleg alappal, néhány meg alaptalanul.
Ennyi. nőktől ne várj semmit. Ha akarsz nőzni, akkor pitizned kell nekik. Ennyi. Vagy mész prostizni, aztán az egész tökölés egy huszárvágással át van húzva és kész, csak az instant élményt kapod.
Szerintem te túl sok romantikus filmet meg egyéb nőzős szar filmeket néztél.
Ott vannak ilyen mocskos túlzások, ohgy a csúcspalinak beállított karakter megy az útcán, aztán a nők sorban elájuldoznak a nyomában, meg mind ugrabugrál a nyakába.
Ezek csak filmbeli túlzások, pont annyira mint Stallone amikor egy töltéssel lelő eyg egész hadsreget és nem találja el véletlen egy golyó sem. A filmekre ne alapozz!
A valóságban valamivel másabb módon történnek a szituációk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!