Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiként muszáj kezdeményezne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként muszáj kezdeményeznem a nőknél, vagy léteznek olyan nők is, akik sült galambként repülnek a férfi szájába?

Figyelt kérdés
Valamiért sose volt viszonyom nővel az elmúlt 24 évem alatt. Talán a kezdeményezés hiánya miatt, vagy egyszerűen csúnya vagyok, és így minden nő kerül?
2013. ápr. 17. 12:44
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Nehezen tudom elhinni, hogy ennyire férges egy alma lennék, de akkor legfeljebb életem végéig *rvákhoz járkálok, mert csak nekik tudok megfelelni azzal, hogy tömöm a bukszájukat.

Van fogalmatok arról, hogy ez milyen *rvag*cisz*r érzés nekem??

2013. ápr. 17. 14:57
 12/25 anonim ***** válasza:
Hmm... Mi lenne, ha nem várnál akkor arra, hogy kezdeményezzenek nálad? A leírtak alapján biztos bejössz valakinek, szóval figyeld a jeleket, és ha úgy látod van esélyed, akkor kezdeményezz. De ne úgy, hogy: "Szia, dögös vagy, belekóstolnék az almáspitédbe!" Bár ez is egy lehetséges út, de nem ajánlom. Inkább próbálj lányokkal spontán beszélgetni, és figyeld a reakcióit. Ha ezek pozitívak, hívd el valahova.
2013. ápr. 17. 15:01
 13/25 A kérdező kommentje:
Spontán beszélgetésben mindig jó voltam (ahogy észrevettem), de sose mertem ennél tovább vinni a dolgot.
2013. ápr. 17. 15:03
 14/25 anonim ***** válasza:
Ja és azt hiszem meg tudom érteni milyen szar érzés lehet neked, mikor 2 évvel és feltehetőleg nagyságrendekkel több elutasítással vagyok tapasztaltabb nálad. De ne add fel, hanem próbálkozz!
2013. ápr. 17. 15:03
 15/25 anonim ***** válasza:
Ha jó vagy spontán beszélgetésekben, akkor valószínűleg ugyanaz a hibád, mint nekem is volt. Nem mered kimutatni, hogy szexuálisan is érdeklődsz a csaj iránt. Nyugodtan érj hozzá (a lány nem egy múzeumi kiállítási darab) és mondj kétértelmű mondatokat.
2013. ápr. 17. 15:05
 16/25 A kérdező kommentje:
Én már több éve, hogy nem hívtam senkit randira, de nem is látom azt, hogy annyira nagy igény lenne rám. Az egy dolog, hogy vannak csajok és nők, akik nem néznek keresztül rajtam úgy, mintha levegő lennék, de ez kevés, mert könnyen félreérthető.
2013. ápr. 17. 15:07
 17/25 A kérdező kommentje:

,, Nem mered kimutatni, hogy szexuálisan is érdeklődsz a csaj iránt."

Ez komolyan sokat számít? Úgy, hogy sose voltam még senkivel, ezt nem könnyű kimutatni.

2013. ápr. 17. 15:08
 18/25 A kérdező kommentje:
Belegondolok, majdhogynem semmi jelét nem mutatom a vonzalomnak mosolyon kívül.
2013. ápr. 17. 15:10
 19/25 anonim ***** válasza:
Sokat számít, bár én sem vagyok ebben profi. De nem véletlen, hogy az érintésnek fontos szerepe van abban, hogy kivel jön össze az ember és kivel nem. Gondolj csak a B kategóriás tinifilmek mozis jeleneteire, mikor a srác próbál valami testi kontaktust létrehozni a lánnyal. Ha hagyja, akkor nyert ügye van. Ez nem egy rossz módszer, de alapból is, ha tetszik egy lány, akkor meg akarod érinteni, meg akarod csókolni, nem? (Hogy a többiről ne is beszéljek ;) ) Elnézést mindig könnyebb kérni, mint engedélyt. :)
2013. ápr. 17. 15:22
 20/25 A kérdező kommentje:
Önállóan szinte még sose érintettem meg lányt, max puszival köszönéskor.
2013. ápr. 17. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!