Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi lenne a véleményetek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Egy olyan srácról, aki évfolyamtársatok, szinte még nem is beszélgettetek egymással és egyszer csak felvenne titeket MSNre és ott kezdene el beszélgetni/ismerkedni, és másnap a suliban már rendesen, élőben is beszélgetnétek egymással?
Lehet már volt itt ilyesmi kérdés, de nem ilyen formában :D
2009. szept. 26. 13:40
1/4 anonim 

válasza:

Nekem egyszer egy kapcsolatom így kezdődött. (igaz, csak 4 hónapos volt, de ez a 2 féltől függ..)
2/4 anonim 

válasza:

voltam már hasonló helyzetben.Ez sztem azt jelenti hogy bejössz neki:)Á
Bár olyan is van,amikor csak ismerkedni akar,és semmi komoly,vagy csak szeretne mindenkivel jóba lenni a suliban...
3/4 anonim 

válasza:

ez aranyos dolog :) azt jelentené, h tetszem a pasinak, de nem mer élőben kezdeményezni, ezért vesz fel msnre, hogy megtudja, hányadán állunk, mikor már kicsit magabiztosabb, mert kiderült számára, hogy nem zárkózom el tőle én sem, oda mer jönni élőben is :) ebből még bármi lehet és sztem aranyos dolog...
4/4 anonim 

válasza:

Szerintem meg az lenne az aranyos ha a baratom is annyira szeretne mint en ot:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!