Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havercsajról fényképet felrakni facebookra?
Nekem is van egy nagyon régi lánybarátom...
Az eddigi barátnőim viszont nem akadtak ki, ha éppen találkoztam vele, vagy közös kép került ki a facre...ha új párom van, akkor mindig bemutatom őket egymásnak.
A féltékenységed normális, hiszen egy másik csajról rakott ki képet! :)
...abban az esetben jogos, ha nem mutatott be a "havercsajának" nem tudsz róla semmit.
Viszont ha bemutatott már neki, és többször találkoztál már azzal a lánnyal akkor sztem eltúloztad.
Nem, soha sem hallottam róla, nem találkoztunk. De mindent lájkolgatnak egymásnál. Ha a csaj rak ki valamit akkor ő lájkolja, ha a barátom akkor meg a csaj. Múltkor egy videót rakott a lány oldalára, pár nap múlva meg egy képet. A lány meg ezt írta a videóhoz: "imádom ezt a számot és téged is :) mikor adod már vissza a könyvem?"
Meg van neki több haverja akik lányok de őket tudom hogy kik mert egy társaság vagyunk. De róluk nem rakott ki soha képet...
De gáz lenne ha elmennék hozzá hogy beszéljük meg hogy miért voltam féltékeny? Így olyan rossz hogy szakított :(
Szeretnék vele beszélni mert sehol sem válaszol...
Ebben az esetben sztem jogos a féltékenység, és az is, hogy kérdőre vontad.
Engem is elkapna a gépszíj ha a barátnőm másik idegen csávóról töltögetne fel képeket... :D
Az a baj, hogy ha ilyen könnyen szakított, akkor nem látom sok értelmét, hogy még keresd, vagy elmenj hozzá, hogy beszéljétek meg...
Ne menj el hozzá!!
ennyi miatt nem kellett volna szakítani, valószínűleg más is van a háttérben.
A pasid egy genyó.
Szerintem azért szakított, hogy aztán ő jöjjön ki sértettként.
Nem kellett volna bocsánatot kérned...
Már alapból az, hogy te felhúztad magad, sokkal kisebb hiba, mint ahogy ő reagált. Jobb hogy elment!
Szerintem se keresd, ezt meg lehetett volna beszélni, azért adott ő okot a féltékenységre, és túl könnyen megszabadult tőled.
A szerelem meg el fog múlni ne aggódj, csak adj időt magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!