Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Havercsajról fényképet felrakn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havercsajról fényképet felrakni facebookra?

Figyelt kérdés
A barátom a havercsajáról felrakott egy képet, ahogy a lány a kiskutyáját sétáltatja. Hozzáteszem csak egy kis rövidgatya van rajta meg egy fürdőruhafelső. Mert együtt sétáltatták a kutyát és ő megörökítette ezt a pillanatot és felrakta face-re. Kérdem én: minek tette ki, és normális-e hogy féltékeny lettem? Tényleg csak barátok de akkoris.
2013. ápr. 25. 12:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De azért attól függetlenül szeretném vele megbeszélni hogy most miért szakított. Nagyon bánt ez a dolog engem. Legszívesebben elmennék hozzá megbeszélni vele. Nyilván nem könyörögnék hogy fogadjon vissza, de jó lenne tisztázni.
2013. ápr. 25. 13:17
 12/20 anonim ***** válasza:
Kicsit azért fura nekem, hogy ennyiért szakított veled. Ok, friss volt a kapcsolat, de akkor is...
2013. ápr. 25. 13:26
 13/20 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy nagyon régi lánybarátom...

Az eddigi barátnőim viszont nem akadtak ki, ha éppen találkoztam vele, vagy közös kép került ki a facre...ha új párom van, akkor mindig bemutatom őket egymásnak.

A féltékenységed normális, hiszen egy másik csajról rakott ki képet! :)

...abban az esetben jogos, ha nem mutatott be a "havercsajának" nem tudsz róla semmit.

Viszont ha bemutatott már neki, és többször találkoztál már azzal a lánnyal akkor sztem eltúloztad.

2013. ápr. 25. 13:34
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem, soha sem hallottam róla, nem találkoztunk. De mindent lájkolgatnak egymásnál. Ha a csaj rak ki valamit akkor ő lájkolja, ha a barátom akkor meg a csaj. Múltkor egy videót rakott a lány oldalára, pár nap múlva meg egy képet. A lány meg ezt írta a videóhoz: "imádom ezt a számot és téged is :) mikor adod már vissza a könyvem?"

Meg van neki több haverja akik lányok de őket tudom hogy kik mert egy társaság vagyunk. De róluk nem rakott ki soha képet...

2013. ápr. 25. 13:52
 15/20 A kérdező kommentje:

De gáz lenne ha elmennék hozzá hogy beszéljük meg hogy miért voltam féltékeny? Így olyan rossz hogy szakított :(

Szeretnék vele beszélni mert sehol sem válaszol...

2013. ápr. 25. 13:53
 16/20 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben sztem jogos a féltékenység, és az is, hogy kérdőre vontad.

Engem is elkapna a gépszíj ha a barátnőm másik idegen csávóról töltögetne fel képeket... :D

Az a baj, hogy ha ilyen könnyen szakított, akkor nem látom sok értelmét, hogy még keresd, vagy elmenj hozzá, hogy beszéljétek meg...

2013. ápr. 25. 14:02
 17/20 anonim ***** válasza:

Ne menj el hozzá!!

ennyi miatt nem kellett volna szakítani, valószínűleg más is van a háttérben.

2013. ápr. 25. 14:08
 18/20 anonim ***** válasza:

A pasid egy genyó.

Szerintem azért szakított, hogy aztán ő jöjjön ki sértettként.

Nem kellett volna bocsánatot kérned...

Már alapból az, hogy te felhúztad magad, sokkal kisebb hiba, mint ahogy ő reagált. Jobb hogy elment!

2013. ápr. 25. 14:18
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem se keresd, ezt meg lehetett volna beszélni, azért adott ő okot a féltékenységre, és túl könnyen megszabadult tőled.

A szerelem meg el fog múlni ne aggódj, csak adj időt magadnak.

2013. ápr. 25. 14:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Lesz másik,akinek Te leszel a "NŐ".. aki csak rólad fog felpakolni képeket a nyavalyás FB-ra.
2013. ápr. 26. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!