Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havercsajról fényképet felrakni facebookra?
Figyelt kérdés
A barátom a havercsajáról felrakott egy képet, ahogy a lány a kiskutyáját sétáltatja. Hozzáteszem csak egy kis rövidgatya van rajta meg egy fürdőruhafelső. Mert együtt sétáltatták a kutyát és ő megörökítette ezt a pillanatot és felrakta face-re. Kérdem én: minek tette ki, és normális-e hogy féltékeny lettem? Tényleg csak barátok de akkoris.2013. ápr. 25. 12:58
1/20 anonim válasza:
Miért nem tőle kérdezed, hogy miért rak ki ilyen képet?
2/20 anonim válasza:
Ha az én párom tenne ilyet, az a csaj már nem élne. Meg a párom se nagyon.
3/20 anonim válasza:
Persze, hogy normális, hogy féltékeny lettél. Az a nemnormális, hogy a barátod ilyeneket csinál.
4/20 anonim válasza:
Ja, csak barátok....most még...
5/20 anonim válasza:
És jó mellei vannak abban a fürdőruhafelsőben? :)
6/20 anonim válasza:
hát nem tudom, szerintem én nem csinálnék belőle hisztit.
7/20 anonim válasza:
Hát egy ilyen dolog engem is zavarna, hogy ez jó vagy rossz, azt nem tudom, de ez van.
8/20 anonim válasza:
így sétáltak együtt? hát ez jó, az én agyam ettől már tovább jutott, ebben nem hiszek, sőt ki is rakta az emléket, arról milyen jó volt a nap, de komolyan kérlek keressél már egy igazi srácot aki szeret, ez már nem igazán barátság N
9/20 anonim válasza:
Ez nem normális.. elhiszem, hogy nagyon rosszul esett ez neked. Nem hagynám annyiban a dolgot. Én tuti számon kérném, hogy mit akar ez jelenteni!!!
10/20 A kérdező kommentje:
Azt mondta nekem hogy csak barátok én meg egy hisztis liba vagyok. Igaz hogy csak 3 hete vagyunk együtt és már kijött belőlem a féltékenység, de nem bírtam magammal. Azt mondta hogy hülye vagyok hogy kitalálom hogy bármi is van közöttük és ő erre nem vevő amit csinálok.
Szakított velem :( Írtam neki üzenetet hogy ne haragudjon hogy így felhúztam magam de nem válaszolt. Se facen se az sms-re. :(
Nagyon megbántam hogy szóltam miatta...
2013. ápr. 25. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!