Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kezdenétek olyan csajjal, aki Coelho idézetek posztol a facebookra?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 15. 16:15
2/12 anonim válasza:
Coelho igenis jó akárki akármit mondd róla. :) Én is szeretem,de mégsem vagyok normálatlan.Lehet csak megtetszett neki.Most miben különbözik egy Coelho idézet egy akármilyen másiktól?Semmiben. Attól még lehet normális a lány.17L
3/12 anonim válasza:
oké de mi a pö.csnek kell dobra verni? Tele van a fala mindenkinek érzelmesebbnél érzelmesebb idézetekkel, közben meg ha élőben találkoztok, egy jéghegy az egész. :)
4/12 anonim válasza:
Ha tudja,hogy kitől idéz és,hogy mi az amit idéz,az nem gáz.
De a facebook nem erről híres.
5/12 anonim válasza:
Bocsi ,én 17 vagyok és mivel imádom a szerelmes verseket ,idézeteket, így én is szoktam ki irogatni nem csak Coelho, de Marquez és hasonló remek írok dolgait. Inkább mind az agyatlan hülyeségeket ki rakni fél óránként, meg a " like és pontozlak" stb. És nem érdekel ki mit mondd vagy ír, én ilyen vagyok ,szerintem nem baj, ha egy lány ilyen :)
6/12 anonim válasza:
jobb, mintha a Twilight-ból idézne, nem?
7/12 anonim válasza:
Mindenkinek szíve joga, hogy meglegyen a saját kedvenc könyve, írója, meg preferenciája. Mindenesetre nem a közös kedvenc könyveinkről fogunk majd a randikon beszélgetni.
8/12 anonim válasza:
Azt sem tudom, hogy ki az a Coelho, úgyhogy teljesen mindegy, hogy kiposztolja-e. A túlságos idézgetést nem szeretem, mert arra vall, hogy az ember nem eredeti.
9/12 anonim válasza:
Ahogy az első is írta..menekülj! :DDDD
10/12 anonim válasza:
Coelho egy közhelyes bullshit és őrülten mainstream. Csak az rajong érte, aki életében nem olvasott komoly irodalmat. Ha néha-néha kitenne egy Kundera vagy Robert Merle idézetet, az már más lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!