Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen lány kell egy pasinak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lány kell egy pasinak?

Figyelt kérdés
Fiuk többsége milyen lányt tart a megfelelő barátnőnek külsőre és belsőre..(tudom mindenkinek másabb az ízlése de a többség véleménye dönt) És mi az a tulajdonság amit ki nem állhatnak és nem kéne csinálni?? Értelmes válaszokat köszönöm
2013. ápr. 24. 22:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Aki úgy szereti, ahogy a férinek szüksége van rá, és nem úgy ahogy a nő gondolja, majomszeretettel.
2013. ápr. 24. 22:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Először a korodat!
2013. ápr. 24. 22:13
 3/12 anonim ***** válasza:
nem olyan mint amilyen én vagyok.
2013. ápr. 24. 22:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Amit utálok,az az ha a facebook-on él és partyrib@nc.
 5/12 anonim ***** válasza:
Külsőre szép,belül egy aranyoska,az ágyban ribanc.
 6/12 A kérdező kommentje:
17 vagyok. Nem tudom ez hogy ez miért fontos.
 7/12 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más az igénye.

Nekem külsőre nem kell, hogy bombacsaj legyen. Viszont nem árt, ha magas, mert én is nagyon magas vagyok. Nincs ideálom, hogy barna haj, szem stb. Természetes legyen a kisugárzása, nyugodt, nem ilyen mának élő típus jön be. Legyen érdeklődő sok minden iránt, ne csak a saját dolgait szajkózza.

Ki nem állhatom, ha egoista egy csaj. Ha vedel, ha cigizik ezerrel. Ha játssza az agyát.

2013. ápr. 24. 22:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Mert fontos. Más korosztály tudod.
2013. ápr. 24. 22:17
 9/12 A kérdező kommentje:
GeGel én is így gondolom. Csak azért érdekelt hogy más is egy vélenyen van-e velem. Mert mostanság a pasik többsége /tisztelet a kivételnek/ az olyan nőkre hajtanak akik könnyű vérűek és pont az ellentéte annak amit leírtál.
2013. ápr. 24. 22:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, pont ezért sincs nőm, mert a mostani nők igen nagy hányada könnyűvérű és semmi önálló gondolatuk nincs. Buli, szex (a szexet amúgy én is kedvelem, de csak kapcsolatban), még drogok is...mindent bevetnek, csak hogy csillapítsák az idiótaságuk miatti lelki sérüléseik fájdalmát.
2013. ápr. 24. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!