Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság egy pasinak még számít a szemében valamit, ha a lány szűz? Vagy ez manapság már nem számít?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 15:06
1/12 anonim válasza:
Nekem nem igazán. Nincsenek előrébb a sorban.
2/12 anonim válasza:
miért szmitana? egy okot mondj
nekem nem számít semmit, teljesen mindegy
3/12 anonim válasza:
Szerintem sem kell, hogy külön értéknek számítson. Csak tudni kell kezelni a helyzetet, illetve nem ez alapján ítélni, elméleteket gyártani másokról.
4/12 A kérdező kommentje:
Miért számítana? Hát szerintem ez régebben azért érték volt de a mai fiatalságnak én úgy veszem észre ez semmit nem jelent!
2013. ápr. 8. 15:13
5/12 anonim válasza:
Maximum abból a szempontból érték, ha egy lány megvárja, hogy a szerelmével tehesse meg.
6/12 anonim válasza:
Az számít, hogy az a személy aki szűz az kivel veszíti el annak számít. De főleg egy kor után mikor már senki sem az nem számít. nincs jelentősége.
7/12 anonim válasza:
régebben azért számitott, hogy szüzen menjenek férjhez a lányok mert nem volt gumi meg tablette és ha házasság után kipottyant egy gyerket nem lehet pontosan tudni, hogy kié
8/12 anonim válasza:
Az nem számít, kedves kérdező, hogy szűz e, az viszont igen, hogy sok férfival volt e. Én a komoly, és normális lányokat kedvelem, akik nem feküdtek le fűvel-fával, ezért egy szűz lány, vagy egy olyan lány, akinek csak néhány kapcsolata volt nálam előnyből indul.
9/12 anonim válasza:
Nekem tetszik, és értékelem, értékelném, ha összejönnék egy szűz lánnyal, tetszik, hogy még senkivel és én lehetek az első... :$
Persze ettől nem függ egy leendő kapcsolat, ha nem szűz akkor is szeretem ne marról van szó, de azért egy szűz lány csak különlegesebb :) szerintem :)
22/F
10/12 anonim válasza:
A szüzességét becsben tartanám de amúgy magát a személyt értékelném, nem pedig ezt az "állapotot". 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!