Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a tanultabb lányoknak (orvos, tanár, mérnök) átlagban kevésbé számít a külső, mint a tanulatlanabb lányoknak?
Átlagban szerintem az értelmi intelligencia együtt jár az érzelmi intelligenciával. És akinek nagyobb az érzelmi IQ-ja az kevésbé felszines, jobban koncentrálnak a belső értékekre stb.
És azért következtetek erre az összefüggésre még, mert én nagyon csúnya fiú vagyok és eddig csak két nő állt velem szóba az egyik fizikus volt a másik tanár. A tanulatlanabbak mindig lekoptattak.
Én mérnöknek tanulok, lassan végzek, de ez így szerintem hülyeség, hogy a tanultabb lányoknak kevésbé számít a külső.
De amúgy értem mire gondolsz, kérdező, csak ez így picit pontatlan. Az intelligensebb lányoknak is számít a külső, csak nekik sokszor nem attól jön be egy pasi, hogy mennyi izom van rajta (a picit ostobább lányok lássuk be nagyrészt ezt nézik... legalábbis akiket én ismerek), hanem mondjuk egy kedves mosoly, egy szép tekintet vagy ilyesmi fogja meg őket, amik jobban kifejezik egy pasi bensőjét. De attól számít a külső, csak nem az az izomagyú buta pasi az ideál.
15-ös valami van benne
Én eléggé kövérke vagyok, mert tényleg nem egy szépség, de azok a lányok, akikkel összejöttem vagy ismerkedtem és bejöttem nekik érdekes módon, mind mondták hogy olyan aranyos szép nézésem van :)
Szerintem is számít valamennyire a külső. Nem kell hogy valaki maga legyen a tökély, de azért az kell, hogy érezzem a külseje alapján, hogy eltudom képzelni magamat mellette, valami megfogott benne, stb.
Persze a belső értékek ennél sokkal fontosabbak, de ha valakinek a külseje nem vonz, akkor nincs olyan belső, amit ez megtudna változtatni. Hozzáteszem, nincsenek nagy igényeim, talán ezért sem volt komolyabb gondom soha a pártalálással. 22/L (3-ad éves építőmérnök hallgató)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!