Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban a tanultabb lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban a tanultabb lányoknak (orvos, tanár, mérnök) átlagban kevésbé számít a külső, mint a tanulatlanabb lányoknak?

Figyelt kérdés

Átlagban szerintem az értelmi intelligencia együtt jár az érzelmi intelligenciával. És akinek nagyobb az érzelmi IQ-ja az kevésbé felszines, jobban koncentrálnak a belső értékekre stb.

És azért következtetek erre az összefüggésre még, mert én nagyon csúnya fiú vagyok és eddig csak két nő állt velem szóba az egyik fizikus volt a másik tanár. A tanulatlanabbak mindig lekoptattak.

2013. ápr. 24. 13:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Alkalmazott közgazdaságtan. Elég kemény, ahogy beleolvastam a jegyzeteibe. Az egyetlen oka, hogy nem mentem egyetemre, hogy sz@rok az egészbe.
2013. ápr. 24. 13:52
 12/28 anonim ***** válasza:
hány IQ pontod van?
2013. ápr. 24. 13:54
 13/28 anonim ***** válasza:
Érdekelne, hol lehet fizikus lányokat megismerni.
2013. ápr. 24. 13:55
 14/28 A kérdező kommentje:
13-es ELTE könyvtára pl
2013. ápr. 24. 14:00
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Én mérnöknek tanulok, lassan végzek, de ez így szerintem hülyeség, hogy a tanultabb lányoknak kevésbé számít a külső.

De amúgy értem mire gondolsz, kérdező, csak ez így picit pontatlan. Az intelligensebb lányoknak is számít a külső, csak nekik sokszor nem attól jön be egy pasi, hogy mennyi izom van rajta (a picit ostobább lányok lássuk be nagyrészt ezt nézik... legalábbis akiket én ismerek), hanem mondjuk egy kedves mosoly, egy szép tekintet vagy ilyesmi fogja meg őket, amik jobban kifejezik egy pasi bensőjét. De attól számít a külső, csak nem az az izomagyú buta pasi az ideál.

2013. ápr. 24. 14:12
 16/28 A kérdező kommentje:

15-ös valami van benne

Én eléggé kövérke vagyok, mert tényleg nem egy szépség, de azok a lányok, akikkel összejöttem vagy ismerkedtem és bejöttem nekik érdekes módon, mind mondták hogy olyan aranyos szép nézésem van :)

2013. ápr. 24. 14:15
 17/28 anonim ***** válasza:

Szerintem is számít valamennyire a külső. Nem kell hogy valaki maga legyen a tökély, de azért az kell, hogy érezzem a külseje alapján, hogy eltudom képzelni magamat mellette, valami megfogott benne, stb.

Persze a belső értékek ennél sokkal fontosabbak, de ha valakinek a külseje nem vonz, akkor nincs olyan belső, amit ez megtudna változtatni. Hozzáteszem, nincsenek nagy igényeim, talán ezért sem volt komolyabb gondom soha a pártalálással. 22/L (3-ad éves építőmérnök hallgató)

2013. ápr. 24. 14:16
 18/28 anonim ***** válasza:
Nekem csak 128 a 15-ös szórású teszten, tesómnak 119. Szerintem nem nagy eltérés. Meg igazából le is sz@rom.
2013. ápr. 24. 14:16
 19/28 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy miért kell az értelmi szintet egy papír meglétéhez kötni. Attól még lehet inteligens valaki h nem ment el lediplomázni, mert ő nem abban látta élete értelmét.
2013. ápr. 24. 17:29
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez igaz, de ettől függetlenül a kettő között erős összefüggés van. Aki értelmesebb, annak általában igénye is van arra, hogy továbbtanuljon, aki nem, annak általában nincs. Persze van hogy valaki értelmes, mégsem akar továbbtanulni, ahogy olyan is van, aki ugyan butuska, de hangyaszorgalommal, vért izzadva lediplomázik valahogy. Mindenesetre ha kiválasztasz találomra egy mérnököt meg egy segédmunkást, sokkal-sokkal nagyobb az esélye annak, hogy a mérnök az értelmesebb. Az ellentéte inkább a szabályt erősítő kivétel.
2013. ápr. 24. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!