Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy nőnél a kor előrehaladtával egyre inkább kevésbé számít a külső?
Ez azért összetettebb dolog ennél. Egyrészt mindenkinek van egyéni ízlése. Van több olyan barátnőm, akik kimondottan a mackós pasikra buknak, de ők már 20 évesen a mackós pasikra buktak, meg 35 évesen is.
Ezen túlmenően persze változhat az ízlés idővel, nekem soha nem voltak preferenciáim a külső tekintetében, nagyon sokféle pasihoz tudtam már vonzódni, meg van, ami engem kimondottan taszít (pl. a szőke pasik sosem vonzottak, sőt, van köztük olyan, akiktől egyenesen viszolygok...). Belső értékekben viszonyt sokat változtak az elképzeléseim az évek során.
Azt viszont férfiaknál is tapasztalom, hogy egy bizonyos kor felett inkább a "nőiesebb nőket" részesítik előnyben, a rideg szépséggel szemben, szóval el tudom képzelni, hogy a nőknél is vannak ilyen általánosnak mondható tendenciák.
Ez nem a kortól függ, hanem attól, hogy mit akarnak a férfitól. Bár ez meg erősen korrelál a korral :D
Egy tinilánynak alapvetően szabadidőpartner kell, akivel elszórakozik és lehet menőzni vele, hogy milyen jó pasit szedett fel, de egy harmincas nő általában már gőzerővel keresi a gyerekei apját. Emellett egy tini még úgy érzi, az élete végtelen, várja az igazit, egy harmincas nő meg kezd rájönni, hogy talán nem is mr. tökéletest kell keresnie, hanem azt, akivel hosszútávon együtt tudnak lenni. Ebben pedig többet számít a belső.
Egyébként saját magamon is ezt látom, régebben a szépfiúkra buktam, az utóbbi időben meg inkább az okosakra. A külső hihetetlen mértékben háttérbe szorult!
1,2! igaz amit írnak
a belső számít ill tudjak vele beszélgetni, az sem zavar, ha van pocakja N
Csak a mesékben van ilyen hogy a ronda-csóró-átlagmelósnak jó házassága van egy kb. jó csajjal.
Időnként eltűnődöm a valóságban mennyi ilyen animációs/rajzfilmkarakter maradna egyedül a "mi világunkban". Homérral meg Grifinnel az élen. Mézga Géza talán nem, mert neki a felesége is kemény eset, illik is hozzá, hogy mindig leoltja meg kommandírozza. Kb. ilyen orsa jutna az összes vígjáték-karakter is.
"30 felett már inkább a belsőt nézik"
30 felett már cseszhetik. A nő 16-nál kezdődik, és harmincig tart. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!