Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy találnak a mai nők párt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találnak a mai nők párt, amikor az igényeknek kevés pasi felel meg?

Figyelt kérdés

Manapság átlagban egy nőnek férfias, határozott, önbizalom teli, sportos, magas, helyes esetleg gazdag pasi kell. Na most szerintem az ilyen pasiból elég kevés van, ahová csak nézek, mind olyan pasikat látok, akik nem felelnek meg a mai FÉRFI elvárásnak. Manapság rengeteg az önbizalom hiányos, buta, csúnya, határozatlan, kisfiús, nőies pasi.

Így rengeteg olyan nő lesz, aki nem fogja megtalálni a párját?

2013. ápr. 24. 10:20
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

A 24-es elég jól leírta, amit én is gondolok a témáról.

Ha komoly kapcsolatra vágyom, akkor nekem is vannak elvárásaim; nem teljesíthetetlenül sok, de ha nem felel meg valamelyiknek, akkor hosszútávon nem lennék azzal az illetővel boldog. Pl. nekem fontos a hasonló érdeklődési kör, hogy sok mindent csinálhassunk együtt, és hogy okos legyen, sok mindenről el lehessen beszélgetni vele - és a művészeti affinitás, nálam ez az a plusz, ami nélkül nem érezném magam igazán jól egy bizonyos férfi mellett. Most a jelenlegi párom felel meg leginkább ezeknek a "kritériumoknak", remélem tényleg ő az Igazi :) De nem akarom elkiabálni.

Persze lehet, és kell is kompromisszumokat kötni, de az ember élete során nincs is része pl. 10 párkapcsolatban, pont azért, meg megválogatja azt, kivel tudja elképzelni az életét hosszútávon.

2013. ápr. 24. 14:50
 32/37 anonim ***** válasza:

"De nem akarom elkiabálni."

Elég kellemetlen lehet úgy élni valaki mellett, hogy nem akarja elkiabálni még, hogy ő vele letudnám élni az életem! :\

Az, hogy kiben milyen lehetőségek vannak, nagy mértékben függ attól a személytől, akivel él. Ha a pasid alapvető értékrendje helyén van, akkor szinte bármit csináltok, élveznéd még 85 évesen is. De te nem vagy rugalmas, hanem egy számodra már "kész" terméket akarsz magadmellé, aki PONT olyan, amilyenek az igényeid. Ilyen nőt én soha nem akarnék. (már ne is haragudj meg ezért, de nah...)

Vagy tudod mit akarsz, és mi "fér bele", vagy nem... Ha nem érzed, hogy leélnél vele egy életet, akkor "minek jöttél össze vele?"... Egy erős barátságból is megtudom mondani, hogy leélnék-e valakivel egy életet, nem kell ahhoz "komoly kapcsolatnak lennie"... szóval nagyon szurkolok, he ne az igényeid vezéreljenek, hanem a rugalmasságod. Akkor sokkal jobban fogod szeretni a párodat, akkor is, ha talán nem a kapcsolatotok csúcsán lesztek... És nem fogod azt mondani, hogy "elkiabáltam", keresek másikat... mert talán a 12. jó lesz...

Borzalmas a hozzáállásod. (elnézést)

2013. ápr. 24. 15:09
 33/37 acelsziv ***** válasza:

A legviccesebb az, amikor olyan nők igényeskednek, akiknek erre nem sok okuk van. Mert ugyan ki van dekorálva, mint a húsvéti tojás és több műanyag van benne, mint egy LEGO raktárban de belül üres, mint a boroshordó szüret előtt.

Tudjátok: Műhaj, műszempilla, tetovált szemöldök, kacsaszájra töltött ajkak, műmell, műköröm, széjjel szolizva... És ezek akarnak IGAZI férfit?

2013. ápr. 24. 15:54
 34/37 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el az eddigi hozzászólásokat. Az én igényeim a férfiakhoz :legyen tisztelettudó , udvarias, komoly de még is lehessen vele viccelődni, intelligens hogy meg tudjon szólalni témákhoz(volt már olyan akiről a napi tevékenységeken kívül nem tudtunk miről beszélni mert hozzá sem tudott szólni témákhoz ez nagyon idegesítő volt), szeresse az állatokat, és ne legyen előítéletes b.rom. külsőre: ez mindig változik eddig mindig különböző pasik tetszettek meg de bennük volt is valami extra ami nagyon megtetszett bennük. legyen egy kicsit izmos talán ennyi a hű de nagy elvárásom. A nagyon vékonyokat nem szeretem. A sport nekem is fontos elvárom hogy ő is figyeljen az alakjára. De nem kell kigyúrtnak lennie. Gazdag legyen? az nem érdekel. én se vagyok gazdag ezért nem is várom el hogy ő is gazdag legyen. Jóképű meg kinek hogy. Ízléstől függ. Tetszett már meg olyan akire a barátnőim azt mondták hogy milyen csúnya. De nekem még is tetszett.

A magasság nem érdekel. Határozott legyen és szeresse önmagát.

Annyit megtanultam már hogy lejjebb adni nem fogok az igényeimből mert ha így teszek sosem leszek boldog. Azokat a pasikat akik mindig csak rinyálnak nem szeretném tanitgatni. Náluk úgy sem jó soha semmi és hiába segítenék rajtuk ha nem veszik a lapot és nem akarnak magukon változtatni. Én is magamtól jöttem rá dolgokra anélkül hogy bárki segített volna. Boldogtalan meg szintén nem leszek egy olyan mellett akire nem lehet sehogy sem ''felnézni.''

Igy hát lehet hogy egyedül maradok az igényeimmel, de jobb mint egy boldogtalan párkapcsolat az igények lejjebb adásával. Kell hogy érezzem hogy ő a férfi! Na ilyen pasiból elég kevés van. akinél ezt lehet érezni hogy ő férfias,és határozott, van önbizalma.

2013. ápr. 24. 16:40
 35/37 anonim ***** válasza:

32-es: Érdekes, hogy a hozzászólásomból ilyeneket olvastál ki, abszolúte nem ismersz. De miért is ismernél, pár sorból ez lehetetlen.

"De te nem vagy rugalmas, hanem egy számodra már "kész" terméket akarsz magadmellé, aki PONT olyan, amilyenek az igényeid." Ezt viszont honnan veszed? Direkt leírtam, hogy kompromisszumokat kell kötni, és az emberek idővel változnak. Ezzel tisztában vagyok.

Mással is hittem, hogy ő az Igazi, és kiderült, hogy nem így van. Örök szkeptikus vagyok, nem veszek semmit készpénznek, az ember mindent csak remélhet, nem vehet biztosra. Nem volt még egy évnél hosszabb kapcsolatom, még nem tudom elképzelni, hogy akár 10 évig is együtt legyek valakivel, még nem volt részem ilyesmiben, de remélem, hogy ez is meg fog történni az életemben.

Nemrég volt egy kisebb mélypont, de nem hagytam el. Gondolhatod, hogy rossz a hozzáállásom, hogy rugalmatlan vagyok; nem tudom. Az emberek változnak, én is változok, és több tapasztalatot kell szereznem, hogy biztosat mondhassak. Több évig kell együtt lennem vele, hogy azt mondhassam, biztos őt akarom.

Mondjuk nem különösebben érdekel, szerinted milyen a hozzáállásom; nekem így megfelel, nem élek álomvilágban, hogy boldogan éltek míg meg nem haltak. Remélem, hogy így lesz, és majd meglátjuk.

2013. ápr. 24. 17:07
 36/37 anonim ***** válasza:
sok sikert. (teljesen őszintén mondom ezt! :) )
2013. ápr. 24. 17:14
 37/37 anonim ***** válasza:

Egyszerű, intézd el, hogy poligámia legális legyen és meg is van oldva.

2013. ápr. 24. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!