Ismertek olyan párt ahol oroszlán jegyű a pasi, szűz jegyű a nő, és működik?
Tűz jegy, föld jegy. Ki van zárva...
Egyébként én is szűz vagyok, de ha tehetem oroszlannal vagy levegő jegyuvel nem kezdek...
Fordítva:
én az oroszlán jegyű lány vagyok a párom szűz.
És mi 3 éve élünk harmonikus kapcsolatban. :)
Kapja be a horoszkóp.
Én oroszlán vagyok, és több szűz jegyű barátom is van (nem szerelmi kapcsolat, csak szimpla barátság). Szóval ha a barátság működhet, akkor a szerelem is, mivel ugye a barátság érzékenyebb kötelék (a szerelmet ugye összetarthatja a szexuális vonzalom, még akkor is, ha nem illetek össze).
De ha már hosszabb ideje együtt vagytok, lehetnek majd gondjaitok, de melyik kapcsolatban nincsenek? Én oroszlánként leginkább a szüzek mániákusságától tudok kiakadni, a szüzek meg lustának tartanak engem.
Egyébként mi még nem vagyunk együtt, de én nagyon szeretném. Csak kicsit elbizonytalanított amit arról olvastam, hogy az oroszlán előbb utóbb szükségét érzi annak hogy máshol hódítson, hogy a szűz az oroszlán mellett csak szürke egér, másodhegedűs stb...
Ha akkor, hála az Égnek, van ellenpélda is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!