Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találnak a mai nők párt, amikor az igényeknek kevés pasi felel meg?
Manapság átlagban egy nőnek férfias, határozott, önbizalom teli, sportos, magas, helyes esetleg gazdag pasi kell. Na most szerintem az ilyen pasiból elég kevés van, ahová csak nézek, mind olyan pasikat látok, akik nem felelnek meg a mai FÉRFI elvárásnak. Manapság rengeteg az önbizalom hiányos, buta, csúnya, határozatlan, kisfiús, nőies pasi.
Így rengeteg olyan nő lesz, aki nem fogja megtalálni a párját?
Na tippelj 2őt hogyan te nagyon okos?! Talán nem erről az oldalról kéne szociaizálódni a női igények felé, ahol életükben nőt nem látott emberek TUDJÁK, hogy mi kell a nőknek!
Hú de felb**ta magam megint...
22f vagyok, és szerencsére az önértékelésemmel nincs baj (sőt), ezért nem is foglalkoztat annyira, hogy ki mit szól hozzám, meg az "izlésficamos" világomhoz, de ennek ellenére mindig van valaki, akivel lehet flörtölni... Pedig nem vagyok az a tipikus bulizós... Inkább az a gondolkdó, pszichomókus, aki küzd az előítéletek ellen, és kondizik...
Szóval, hogy a csávóknak lenne nehéz helyzete? Nem hinném. Annyi kiéhezett (sajnos egészségtelen lelkiállapotú) nő van, hogy társat, sexpartnert bárhol találhatsz, egy picike erőbefektetéssel. Jah hogy inkább rinyálsz (férfi(?) létedre)? :) Akkor jobban is járnak a nők, ha nem találkoznak veled. Szerintem a kapcsolatok alapja a tisztelet, és az élvezet (elsősorban nem testi értelemben). Ha élvezem a társaságát, és viszont is érzem ezt, akkor először kezdjük egy jó barátsággal, majd kialakul aminek ki kell alakulnia. :)
Szóval csajok ne csüggedjetek! :) (pasik ti meg ne rinyáljatok, mert borzasztó olvasni, ahogy a férfiak image-ét rontjátok a keserves soraitokkal. :D)
Van a kérdésben és a válaszokban egy hatalmas ferdítés. Úgy írnak itt sokan, hogy azt feltételezik, hogy minden nőnek ugyanaz kell, és aki ennek nem felel meg, az már egy nőt se talál.
Pedig pont az a lényeg, hogy mindenkinek mások az igényei. És igen, magasak. De jó párkapcsolat csak magas igények teljesüléséből születhet.
Oké, ha egy vad egyéjszakás kalandra vágyik az ember lánya, akkor keres egy random alfát, akivel összegyűrik párszor a lepedőt, aztán mindenki megy amerre lát. Erre egy visszahúzódó srácnak nincs túl sok esélye.
De ha hosszútávon gondolkozik egy nő, akkor az alapján választ, hogy ő mit tart fontosnak.
Én például felvállalom, hogy csakis okos férfi mellett tudom elképzelni az életem, aki mondjuk olyan 125+ iq-val rendelkezik. Mivel rám is igaz ez, és tapasztalatból tudom, hogy aki nem képes megérteni, amit mondok, azzal nem tudok együtt lenni, mert frusztrálttá válok mellette, legyen bármennyire jóképű vagy kedves, családcentrikus. Már ennek az egyetlen kritériumnak húszból csak egy férfi felel meg (ha mindenképpen statisztikát akarunk). Ha hozzáveszem még azt a néhány szempontot, ami elengedhetetlen, akkor marad mondjuk százból egy férfi, aki megfelel.
DE! Ez nem azt jelenti, hogy a maradék 99 nem fog nőt találni magának. Ez csak annyit jelent, hogy a maradék 99 olyan nővel lesz együtt, akinek mások a kritériumai. A legtöbb nő például egyáltalán nem várja el, hogy kiemelkedően okos legyen a párja. Viszont szempont nála mondjuk a külső, vagy a humán beállítottság, amik meg engem hagynak hidegen.
Így amelyik férfi az egyik nő kritériumainak nem felel meg, egy másik nőének még gond nélkül megfelelhet. Ezt nem szabad elfelejteni :)
Igaz lenne, ha így lenne. De nincs így.
De ha már kitalált bevásárlóközpontozunk, akkor az enyémen nem úgy kezdődne, hogy van munkája, hanem hogy romantikus típus, céltudatos.
Igen amúgy ez az áruházas dolog elég nagy hülyeség, mert az első szinteken a nőknél olyan dolgok szerepelnek, ami semmit se számít gyakorlatilag. A pasiknál pedig olyan dolgokat raktak az első szintekre, ami köztudottan fontos számukra, szóval elég nagy ferdítés van ebben a szövegben.
Ha a nőké úgy kezdődne, hogy hűséges, romantikus meg ilyesmik, akkor a nők is sokkal hamarabb megállnának.
Persze tudom, hogy ez csak egy poén, de azért ezt nem árt megjegyezni, mielőtt valaki még túl komolyan venné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!