Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találnak a mai nők párt, amikor az igényeknek kevés pasi felel meg?
Manapság átlagban egy nőnek férfias, határozott, önbizalom teli, sportos, magas, helyes esetleg gazdag pasi kell. Na most szerintem az ilyen pasiból elég kevés van, ahová csak nézek, mind olyan pasikat látok, akik nem felelnek meg a mai FÉRFI elvárásnak. Manapság rengeteg az önbizalom hiányos, buta, csúnya, határozatlan, kisfiús, nőies pasi.
Így rengeteg olyan nő lesz, aki nem fogja megtalálni a párját?
Ti nők neveltétek ilyenné a pasikat, magatokat hibáztassátok érte. A pasik persze küzdenek ez ellen, amit beléjük neveltek, de túl nagy marhaságot csináltatok ahhoz, hogy ezt a dolgot olyan könnyen legyőzzék.
A biológiát is hibáztathatod, mehetsz a biológia tanszékre, hogy a biológia egy pancser, hogy a férfiak nem magasak.
helike13 ebbe az egy mondatba voltál képes megkapaszkodni?
A többire nincs válaszod?
Ha elolvasod az utolsó linket, abban le van írva, hogy:
"A gond ott van, hogy a második csoport [a nők számára nem vonzó férfiak csoportja] - ami a nők számára nem is létezik - a férfiak 80%-át teszi ki. Ezekkel a nők csak végszükség esetén állnak szóba - ez régen azt jelentette, hogy a nagyi kifejezett tanácsára; manapság inkább azt, hogy csak 30 fölött, amikor a bulizásnak már vége, és sürgősen kéne a házasság meg a gyerek."
Tehát akkor nem 10-ből 3, hanem 10-ből 2.
Azt hiszem én elmondhatom magamról, hogy nagyok az igényeim, eddig két barátom volt, most vagyok együtt a harmadikkal, de nagyrészt mindennek megfeleltek (bár nem mintha összeírtam volna valaha is ilyen listát, de azért ha átgondolom, akkor elég sok mindennek kell teljesülnie ahhoz, hogy egy pasi le tudjon venni a lábamról).
Nálam így van: az első és legfontosabb az, hogy legyek belé szerelmes. Ha ez nem teljesül,akkor lehet az illető minden szempontból maga a tökély, nincs esélye.
További fontos dolgok: olyan humor, mint az enyém (tudom fura, hogy ez elsők közt szerepel, de ez tényleg fontos), nyilván hűség, tisztelet, de ezeket talán kár is külön említeni; odaadó, ha valami problémám van akkor segít megoldani, és ha neki van problémája, akkor megosztja velem és együtt oldjuk meg a dolgokat, kedves, szeret sokat beszélgetni, tud komoly és nagyon komolytalan is lenni, szeresse bennem, hogy kicsit álomvilágban élek mint valami óvodás kislány, és sokszor úgyis viselkedem (ez nem hisztit meg nyavalygást jelent, csak olyan elfoglaltságokat :D ), legyen aktív és szeressen sokféle programot csinálni, utálok otthon ülni, ha spontán kitalálunk valamit, hogy most induljunk el ide vagy oda, akkor ő is lelkes és egyből benne van, meg a spontaneitás amúgy is fontos, legyen határozott, legyen önbizalma (számomra elviselhetetlen, ha valaki féltékenykedik, meg korlátozni próbál csak azért, mert nem hisz magában), legyen szenvedélyes de közben legyen romantikus oldala is (a romantika nálam nem gyertyafényt és naplementét jelent, hanem tudja, hogy nekem mi az igazán fontos, és mi az amitől kb elsírom magam örömömben, na és ilyen dolgot tesz...), vegye lazán az életet, legyen optimista, általában vidám, mert így sokkal könnyebb túljutni a dolgokon, és legalább boldogan telik az életünk, legyen ztársasági ember, mivel én is az vagyok, és ha ő nem kedveli a társasági eseményeket, akkor nem nagyon illenénk össze, értsen valamihez, legyen azon a téren célja, és azért tegyen is (ha az a célja, hogy hajós kapitány legyen akkor az, ha festő akkor az, ha üzletember akkor az, tök mindegy, de ne csak úgy legyen a világban), ne legyen neki célja a minél nagyobb gazdagság, mivel ha ezért küzdene folyton akkor sose lenne elégedett az életével és nem lenne elég idő kihasználni a hétköznapibb pillanatokat is,...
na jó még ezerféle dolgot lehetne itt sorolni :D
Ami pedig a külsőt illeti: magasság nem érdekel, testalkat se, meg úgy kifejezetten konkrétan semmi, de mégis valami tetsszen benne. Ez legtöbbször a pasi szeme szokott lenni, ami megfog. Volt már nálam alacsonyabb barátom, aki még mondhatni kövér is volt, volt olyan is aki pedig nagyon vékony, szemüveges...stb, mégis a leghelyesebb pasinak gondoltam és hihetetlenül felizgatott.
A mostani barátomra véletlen épp igazak az általánosságban elvárt külső jegyek mert magas, izmos, jóképű, de benne se ez tetszett meg, hanem a fentebb felsorolt tulajdonságok. Ez gyakorlatilag nem is tudatosult bennem, hogy ő ilyen jól néz ki, csak már annyian mondták, hogy micsoda pasi, hogy aztán nekem is feltűnt. Tudom, ez nagyon ostobán hangzik így, de tényleg nem néztem rá ilyen szemmel, hogy hmm nahát de jól néz ki, mert annyira magával ragadott a személyisége. :D
Na nem tudom minek írtam ennyit, látszik, hogy épp unatkozom. :D
De van.
Azt írtad, hogy:
"Sok nő inkább olyan pasit keres, aki okos, hűséges, ügyes, humoros és vannak érzelmei"
Neked is mondom, hogy olvasd el ezt:
A harmadik bekezdéstől van erről szó.
Azt írtad, hogy:
"De az ilyen pasik meg tudják teremteni a biztonságos hátteret a családjuknak. Az ilyen pasikra lehet támaszkodni. "
Nos, itt kerül elő a Lamborghini-slusszkulcs.
Nem tudom, nekem nincsenek nagy igényeim szóval mindig találok magamnak párt, de most szerintem rátaláltam Az Igazira.
tisztel,mackós, kedves, értelmes, nagyon okos, jó a humora, kocka, szeret olvasni, romantikus, fél perc alatt egymásra hangolódtunk, elviseli az önfejűségem, ugyanolyan rumlis, mint én... és még sorolhatnám.
Boldog vagyok. :-))
Miden nőnek mások az elvárásaik, és ez igaz minden férfira is. Férfiként nekem kb. akkorák az elvárásaim, mint a nőknek, de ezt tévesen is fogalmaztam meg. Itt nincs olyan, hogy nagyobb az igény. Van olyan, akihez vonzódsz, és van olyan, akihez nem. pl.: Találkozol egy nővel. Modell alkat, kinézetre teljesen lenyűgöz. Odamész hozzá, beszélgettek kicsit, és amikor kinyitja a száját megérted, hogy a szép testtel nem minden esetben társul megfelelő IQ.
Na itt van az, hogy eldöntheted. Komoly kapcsolat, alkalmi vagy semmi? Nekem? Sarkon fordulok, és elmegyek. Az első pár pillanatban dől el, hogy megfelel az alap elvárásaidnak valaki, vagy sem. Ha nem felel meg, akkor teljesen mindegy, hogy mit csinálsz, nem vezet célra. Itt van az, hogy ezt nem mindenki érti meg. Nem jössz be a nőnek. És? Ha félsz a visszautasítástól, akkor ne is ismerkedj. Ez a lényege az ismerkedés szónak. Ismerj meg valakit. Ne csak a kinézetre hajts, mert ha hosszú távra tervezel, akkor bizony pórul jársz. Lehet valaki szép neked, ha sötét mint az éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!