Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eszemre vagy a szívemre hallgassak?
Figyelt kérdés
Story: Van egy lány akit nagyon szeretek,már kb 2éve...De van neki egy volt pasija akit szeret már rég óta így nála nincs sok esélyem,vagy visszamenjek a volt csajomhoz aki szeret engem még mindíg és velem akar lenni,de ő iránta nem érzek szerelmet,csak kötődést...Mit tegyek?2013. ápr. 24. 09:49
1/7 anonim válasza:
Azért ne menj vissza az exedhez mert a kiszemelted nem szeret, akkor inkább keress valaki mást.
2/7 anonim válasza:
Hát elég nehéz.. de szerintem ha csak kötödést érzel az exed iránt akkor már nem biztos hogy ismét úgy fogod szeretni mint régen. Aki neked tetszik csaj, annál pedig ha nincs esélyed akkor ne is próbálkozz. Amit tudsz tenni az az amit az első leírt keresel egy másik lányt. Sok sikert!
17f
3/7 anonim válasza:
Hagyd békén az exed, hadd találjon olyat, aki szereti is, te sem lennél boldog abban a kapcsolatban, semmi értelme nem lenne.
A másik lánnyal annyit tehetsz, hogy nem veszíted teljesen szem elől, aztán ha úgy látod, elkezdhetsz többet foglalkozni vele, de én is azt tanácsolnám, hogy ismerkedj másokkal.
4/7 anonim válasza:
Miért muszáj valamelyikkel együtt lenni?
5/7 A kérdező kommentje:
Nem muszály...csak ha szeretsz valakit és nem lehet a tiéd az nem tartozik a kedvenc érzelmeim közé :)
2013. ápr. 29. 14:09
6/7 anonim válasza:
Nem értem a logikádat. Ha becsapsz valakit, akit nem szeretsz, attól a tiéd lesz az, akit igen?
7/7 A kérdező kommentje:
Nem :D csak hátha elfelejtenÉm...de hülye ötlet...az lessz hogy hagyom mind2 öt és keresek mást...
2013. máj. 1. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!