Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha félvér lánytól lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha félvér lánytól lenne gyerekem akkor az mi lenne?

Figyelt kérdés

A félvér lányok nagyon szexik! és ezáltal le futott bennem egy olyan gondolat , hogy mi lenne ,ha mondjunk nekem egy félvér lánytól lenne gyerekem? Eddig csak fehér, magyar barátnőim voltak ők is az ideáljaim azokból is inkább a szőkék.

A vicc része ott következik ,hogy én roma vagyok , tehát

Ha mondjunk "telivér,félvér" ütközésekor mi lenne?:D

Mármint nem értem, a százalékos arány akkor 75-25% lenne.

Tehát ha mondjunk fehér bőrű lennék és úgy születne, akkor

Fehérebb lenne mint az anya? és ha standard állapotba tehát én akkor sötétebb lenne mint az anya? Lehet vicces kérdés, de tényleg foglalkoztat 20/f kösz a normális válaszokat.

#terhesség #roma #févlér
2013. ápr. 23. 23:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Apám fehér, anyám félvér roma, én és a nővérem mindketten fehérek lettünk, tehát ebből következtetve szerintem neked barnák lennének hiába lenne félvér fehértől.
2013. ápr. 23. 23:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Édesanyám világos bőrű édesapám pedig nagyon fehér én viszont ilyen kreolszerű vok XD úgy még vicces lenne ha lenne vmi cigány a családban,de nincs szal igazából nem tom.

Tisztítsd csak a cigány vért a fehérrel!

2013. ápr. 24. 00:03
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez marad rejtély.:D
2013. ápr. 24. 01:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem kórházban mondták, hogy egy generáció után még akkor is mindkét részből származik öröklődés és ezáltal továbbra is félvérnek nevezhetjük. Nekem pl. félvér apám és fehér anyám van, mégis félvérnek neveznek engem is. (Amúgy nem is látszódik rajtam.) Úgy tudom, hogy ezután a harmadik generációval már "megszűnik" a félvér öröklődés.
2021. szept. 22. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!