Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha félvér lánytól lenne gyerekem akkor az mi lenne?
A félvér lányok nagyon szexik! és ezáltal le futott bennem egy olyan gondolat , hogy mi lenne ,ha mondjunk nekem egy félvér lánytól lenne gyerekem? Eddig csak fehér, magyar barátnőim voltak ők is az ideáljaim azokból is inkább a szőkék.
A vicc része ott következik ,hogy én roma vagyok , tehát
Ha mondjunk "telivér,félvér" ütközésekor mi lenne?:D
Mármint nem értem, a százalékos arány akkor 75-25% lenne.
Tehát ha mondjunk fehér bőrű lennék és úgy születne, akkor
Fehérebb lenne mint az anya? és ha standard állapotba tehát én akkor sötétebb lenne mint az anya? Lehet vicces kérdés, de tényleg foglalkoztat 20/f kösz a normális válaszokat.
Amit a gép dob :)
Ez nem megmondható előre
Kb. olyan kinézetű utódaitok lennének, mint a dél-indiai dravidáknak, csak míg náluk 75%-nál dominál erősen a negroid jelleg is, nálatok kb. 25% lenne erre a valószínűség, nagyobb valószínűséggel inkább olyan jellegűek lennének az utódaitok mint az alábbi képtárban levők közül a világosabb bőrűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!