Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha elmegyek a barátomhoz hogy beszéljük meg miért szakított velem?
Figyelt kérdés
1 hónapja voltunk csak együtt de nagyon elhanyagolt. Én rákérdeztem hogy miért (tényleg nagyon számonkérő voltam), és teljesen kikelt magából hogy miért nyaggatom, sok gondja van stb. És hogy akkor legyen vége mert nem bírja ha nyaggatják. Üzenetekre nem válaszol, ha hívom nem veszi fel, sms-re szintén nem válaszol. Arra gondoltam elmennék oda hozzájuk ahol lakik hogy hátha összefutnék vele mikor hazamegy a munkából.2013. ápr. 23. 14:19
11/13 anonim válasza:
Szerintem az a gáz,hogy ilyen hülye dumát nyomott le neked,és utána nem reagál semmire.Annyi tartás lehetne már benne,hogy elég áll és közli veled a dolgokat.
13/13 anonim válasza:
Figyi, szerintem tök felesleges.
Lehet, elhamarkodottan jöttetek össze.
Lehet, sok gondja van, ezért nem ért rád. Előbb neki kéne rendberaknia magát, hogy másra is legyen ideje.
Szerintem felesleges nyaggatni, hagyjad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!