Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szeret? Mit tegyek, hogy bízzon bennem?

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta ismerem a fiút (24 éves). Úgy 2 éve kezdtünk el egy baráti társaságban mozogni és több időt tölteni együtt, ekkor tűnt fel mindkettőnknek, hogy vonzódunk egymáshoz. Fél éve kezdett el sűrűbben keresni, azóta sok időt töltünk kettesben is és jól megvagyunk. Nagyon beleszerettem, ezt tudja is. Mondta, hogy a legutóbbi barátnője nagy csalódás volt és elég a kapcsolatokból egy időre, viszont érez valamit irántam és akár meg is próbálná velem. De sokszor szóváteszi, hogy úgyis jön majd valaki, aki jobban fog érdekelni nála és ez kicsit bánt, mert nekem tényleg csak ő kell. Őszinte vagyok vele mindenben és már ő is kezd megnyílni, de még mindig zárkózottnak érzem. Már a nyarat is tervezgeti (velem), de nem tudom komoly lesz-e a dolog.. SEGÍTSETEK
2013. ápr. 22. 23:34
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem nincs ellenére a dolog, csak kicsit félénk. talán fél a csalódástól
2013. ápr. 22. 23:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Én azt meg is értem, de ennyi együtt töltött idő után már éreznie kéne, hogy bízhat bennem.
2013. ápr. 22. 23:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Figyi részletesen elmondta neked milyen volt az előző kapcsolata? Mert nem hinném és joggal bízik meg nehezen, nekem most ért véget 2 hónapja egy 6 éves kapcsolatom, én (25 vagyok). Amúgy te hány éves vagy és volt-e komolyabb kapcsolatod amiből vannak rossz tapasztalataid,mert csak akkor értheted meg igazán az ő úgymond félelmeit.
2013. ápr. 23. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!