Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor Ő is szeret?
Hali.
szóval, egy táborban megismerkedtem egy lánnyal aki megtetszett ezt el is mondtam neki, csak túl messze lakik tőlem, beszélgettünk élőben és neten is, tök jól elvoltunk... majd mostanság -mikor újra találkoztunk élőben- beleszerettem. elis mondtam neki, ő neki ez volt a válasza (nem kérdeztem semmit, de egyértelmű volt, hogy várok valami választ): "ooo egyelek meg de aranyos vagy :DDD" jó, nem számítottam sok mindenre.
majd utána beszélgettünk, és érdekes módon néha küldött egy-két szívet, meg úgy köszön el, hogy: "pusziiii <3".
most akkor, "szeret" mint egy kutyát, azaz: lehet vele hülyülni, beszélgetni, aranyos, szeretem, de undorító lenne vele járni. Vagy szeret mint én Őt?
normális válaszokat várok
köszi előre is :)
én: 14/F, ő 14/N
A maga 14 éves módján kezd valami alakulni benne irántad, és ha laza maradsz, akkor ez elmélyülhet.
De mivel messzel lakik, szerintem eleve nincs értelme belebonyolódnotok ebbe. Felnőttek még meg tudják oldani a távkapcsolatot, sok utazás, de ti még nem. Jó lesz, ha fülig egymásba szerettek, és szenvedtek az áthidalhatatlan (vagy távolról sem eléggé áthidalható) távolság miatt?
14 évesen még nem nő, hanem lány, és ha még érettebbek is vagytok a korotoknál, akkor sem várhatod, hogy erre úgy reagáljon, mint egy felnőtt, céltudatos nő.
Egy ennyi idős lánynál simán jó, ha úgy reagál, mint ő, de ne felejtsd el, hogy még mindketten kezdők vagytok, most kezdetek el érdeklődni a szerelem iránt, és még nem olyan könnyű belemenni egy kapcsolatba, mint idősebb fejjel.
Nem biztos, hogy már úgy szeret, mint te őt, de a vonzalom egész biztosan megvan már a részéről. Ezt a "pusziii<3" szöveget én biztos nem írnám olyannak, akivel "undorító lettél járni", ahogy te fogalmazol.
Most pedig mondok tapasztalatot :)
2009 elején, 13 évesen megismertem egy akkor 14 éves srácot játékban, akiben minden megtetszett...a kedvessége, humora, egyénisége, gondolkodásmódja, és amikor küldött képet, azon is bejött. Mi volt a baj? A nagy távolság... Kívánom, hogy ne így legyen nálatok, de mi nem tudtunk akkor találkozni. 16 éves volt az a kor, amikor csak-csak engedtek járkálni.
4 év telt el, de nekem még mindig ő kell, még akkor is, ha messze van. <3 =) Tehát lehet, hogy tényleg végig ő marad számodra A lány, és mindig úgy fogod érezni, hogy nála jobbat nem is találhatnál, de arra készülj fel, hogy nem lesz egyszerű. :(
Ja és nálam még az is gond volt, hogy 14 évesen féltem, hogy nem törődik eléggé velem, mert a csapból is az folyt, hogy ha igazán kellesz a pasinak, a világ végére is elmegy, csak hogy 10 percig láthasson. Igen, én is erre vártam akkor, de ő 14 éves volt, és hát úgy "kicsit" más, mint huszonévesen. :C Biztos lányban is vannak ilyen dolgok, ami miatt úgy érezheted, hogy nem jó, pedig jó, és igen is, 14 évesen ezek a lépések már remeknek számítanak. =)
Sok szerencsét! :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!