Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szeret vagy sem?
Figyelt kérdés
barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, nagyon nagyon szeretem, de 1x már szakítottunk (én) és azóta nagyon rossz.. nagyon sokat veszekszünk, kerül és már több hete nem nemis mondja hogy szeret, meg semmi amikor fb-n vagy valahol beszélünk.. míg elötte szinte folyton mondta.. szóval mintha nem is érdekelném csak szexre kellenék.. de amikor talizunk akkor teljessen más, akkor végig csak csókolgat, mondja hogy szeret, meg olyan nagyon jó minden:/ és nemtudom hogy akkor miért nem mondja máskor hogy szeret.. meg semmi.. akkor hogy van ez? megkérdezni nem merem..:/2013. ápr. 20. 10:14
1/6 anonim válasza:
Kicsit zavaros a dolog! De én úgy gondolom, hogy a lelke mélyén nem bízik annyira benned, mert elhagytad, most én is épp ebben a cipőben járok, csak mi együtt laktunk és tegnap szakítottunk is :/ és szeret és szeretem és én baszarintottam el :/
2/6 anonim válasza:
Szakítottál vele, ez nem esett jól neki, és kissé megváltoztak a nézetei amit ne is csodálj. Ebben az esetben NEKED nem pedig neki kell tepernie. Neki kell leginkább éreznie h törődsz vele szereted őt fontos nekedm hogy megnyugodjon a lelke.
3/6 anonim válasza:
egyet értek, neked most csöndbe kell maradni, és szeretgetni, és bebizonyítani , hogy szereted!
4/6 A kérdező kommentje:
értem, azóta pont ezt teszem.. minden hülyeséget megtettem neki.. csak ő volt a fontos.. de így is csak hisztizik, semmi nem jó neki, mindenen elkezd veszekedni.. én meg csak tűrök ha valami olyan van, inkább nem is teszem szóvá, csak ráhagyom, de ő kezd el veszekedni.. akkor így hogy?
2013. ápr. 20. 10:43
5/6 A kérdező kommentje:
meg kerül.. ha fb-n beszélünk akkor inkább fel sem jön, vagy vissza sem ír.. azt se kérdezi meg hogy találkozunk-e.. és már 1 hete nem is találkoztunk..
2013. ápr. 20. 10:45
6/6 anonim válasza:
Hát szerintem ez már csak egy erőltetett dolog, több benne a "nem akarok egyedül lenni és téged már ismerlek" dolog ergo megszokás mint a szeretet és a másik fontossága.
Ami elmúlt az soha nem jön vissza már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!