Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret, de a bizalom miatt néha elbizonytalanodik. én azt szeretném h minden úgy menjen tovább mint amilyen rég volt. De mit tehetnék h ez az érzése elmenjen és teljesen bízzon bennem? Valami jó tanács?
Ezt igazából majd csak az idő tudja megoldani.
Te annyiban segíthetsz rá, hogy minél jobban érezteted vele, hogy fontos neked és megleped mindenfélével. :)
Például sütsz neki sütit, veszel neki valami apróságot vagy valami ilyesmi. Bár tagadják, de a fiúk is szeretik az ilyen figyelmességeket. :) Persze vannak kivételek is, de azt hiszem te meg tudod majd ítélni hogy ő melyik kategóriába tartozik.
Bár mondjuk szerintem egy ilyen helyzetben sok függ attól is hogy milyen idősek vagytok és mennyi ideje tart a kapcsolatotok. Ha még csak pár hónapja, akkor megesik, hogy az egyik fél még nem tud megbízni teljesen a másikban, főleg ha egy kisebb okot is ad rá. (Ezt ne sértésnek vedd, de ez sem elhanyagolható szempont, de mivel mondtad hogy megbántad már, szerintem te is tudod hogy ennek mekkora volt a súlya a helyzet kialakulásában.) Hosszabb ideje tartó kapcsolatban azonban általában már kialakul egy bizonyos szintű bizalom, és akkor egy beszélgetés keretein belül is el lehet intézni a dolgot. Persze akkoris szükséges az idő.
Tanácsolni csak azt tudom, amit már írtam. Adj neki egy kis időt, legyél vele figyelmes és foglalkozz vele sokat. :) Persze mindent csak mértékkel, két okból, az egyik, hogy egy idő után esetleg már sok lesz neki, vagy egyszerűen csak túlságosan hozzászokik a jó dolgához. :P
Sok sikert kívánok és remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!