Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is izgatnak a kigyúrt agresszív pasik?
Volt barátomra pont ez a két jellemező teljesen igaz volt.
Még mindig néha elcsodálkozok rajta,ha meglátom vagy a szemébe nézek mintha egy háború lenne benne, és szerintem ez nagyon szexi, de azóta nem találok olyat amilyen ő volt, bárhova megy csönd van/lesz körülötte és mindenki csak nézi:D olyan jó volt vele megjelenni ,igaz nem szerettem úgy igazán .Nem volt vele jó kapcsolat, inkább se veled se nélküled...sőt néha meg is ütött , de érdekes mód még mindig néha oda kell mennem hozzá és ő semmit nem változott, csak kritizál és szinte jól esik:D.
Titeket is izgatnak az ilyen pasik? 27/L
Én pl nem szívesen jövök össze olyan pasival, aki erősebb vagy sokkal nagyobb nálam. Engem ez a fajta agresszió iszonyatosan taszít. Persze ismerek olyan nagy darab srácot, akinek a hátán fát lehetne vágni, annyira kis szelíd, de kapcsolatot nem tudnék vele elképzelni, folyton félnék tőle, hogy mikor kattan meg.
Mondjuk valószínűleg azért, mert engem ütött már meg pasi.
Nem igazán érdekelnek.
19/F
Off téma az egyik hozzászólóhoz:
"Amúgy meg egyszer egy 80 kilós egyáltalán nem nagy darab favágós srác úgy lenyomta a 100 kilós cigány srácot (aki már évek óta kondizott) hogy roppant a karja..... azért mondom két-három ritka jó fizikumú srác (aki lehet, nem is akkora darab) és máris, nem lenne akkora csend semmilyen kigyúrt állattól, mert a f*szukat vernék rajta...... "
Nem ide tartozik, de ez elég természetes. Ha csak testépítést csinál valaki, az szép merev izmokat fog csinálni,amik alig vannak összhangban. De küzdelemben még mindig többet ér az, ha valaki olyan edzéssel fejleszti az izmait ami egyszerre használja a legtöbb izmát(pl: még az is rossz ütésnek számít, ha csak a felsőtested energiáját teszed bele), ráadásul a testépítés még rendesen le is lassít(ugye bár direkt lassan kell csinálni a gyakorlatokat). Szóval a testépítést távolról sem a harcra tervezték. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!