Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is izgatnak a kigyúrt agresszív pasik?
Volt barátomra pont ez a két jellemező teljesen igaz volt.
Még mindig néha elcsodálkozok rajta,ha meglátom vagy a szemébe nézek mintha egy háború lenne benne, és szerintem ez nagyon szexi, de azóta nem találok olyat amilyen ő volt, bárhova megy csönd van/lesz körülötte és mindenki csak nézi:D olyan jó volt vele megjelenni ,igaz nem szerettem úgy igazán .Nem volt vele jó kapcsolat, inkább se veled se nélküled...sőt néha meg is ütött , de érdekes mód még mindig néha oda kell mennem hozzá és ő semmit nem változott, csak kritizál és szinte jól esik:D.
Titeket is izgatnak az ilyen pasik? 27/L
az agresszívvel lehetnek problémák, inkább olyan "jólelkű" vagyok, nem szeretem, ha valaki erőszakos
de imádom, ha valaki izmos :D
Én egy 179 centi 70 kilós srác vagyok, és már izgat hogy mikor fogok alkarból/bicepszből a két kezessel szériázni 60 kilóval 1 perces pihenőkkel, most alig eszek valamit és futok meg gyúrok mint egy gép, tudod, kis kobra kilátszó bordákkal és 40-es fölötti vasbicepszre gyúrni, nem kigyúrt állat, de mindent szét b*sz maga körül, még egy-két év és szerintem hányva csuklana össze a jobb könyökösömtől egy agresszív kigyúrt állat is, de már most is 200 kiló fölötti a jobb könyökösöm..... de esetleg egy-két tigris, oroszlán, egy-két drogos 100 kilós kutyuska, egyből nem is lenne akkora csönd az agresszív kigyúrt állatodtól, mert még a farkát sem találná, nem hogy nagyképűsködjön. Amúgy meg egyszer egy 80 kilós egyáltalán nem nagy darab favágós srác úgy lenyomta a 100 kilós cigány srácot (aki már évek óta kondizott) hogy roppant a karja..... azért mondom két-három ritka jó fizikumú srác (aki lehet, nem is akkora darab) és máris, nem lenne akkora csend semmilyen kigyúrt állattól, mert a f*szukat vernék rajta..........
23/f
Sajnos minden lány ezekre gerjed, de papolnak itt arról, hogy nekik kedves, romantikus, jó fiú kell. -.-
Én is azon vagyok, hogy olyan állattá váljak, mint apám, legalább jó példát mutatott, amikor fojtogatta meg verte anyámat és minket, ez kell a nőknek, te is csak azt igazolod, amire már rájöttem egy ideje.
Hát nem tudom neki legtöbbször igaza van a dolgokban és amikor kaptam tőle pofont tényleg igaza volt, bár soha nem láttam be neki nehogy újra megtegye.
De mégis izgatott az egész, ennyi a lényege.
Hát nem tudom 6-os nekem ugyan úgy bejönnek a vékony srácok is nem kell ,hogy nagy farkuk legyen meg mindenképp olyanok legyenek mint akit leírtam, ilyen kétajtós szekrények :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!