Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy verjem ki ezt a fejemből?
Kiskoromban sokszor cikiztek, mert mindig az a bizonyos béna gyerek voltam. Mostanra nagyjából kikupálódtam, már nem vagyok "gáz", de az önbizalmam maradt a béka feneke alatt. Közelebb kerültünk egymáshoz egy pasival, életemben először, de mint kiderült ő csak át akart verni és kihasználni. Nem jött össze neki, de ez után már biztos voltam benne hogy nem kellek senkinek.
Aztán megismerkedtem és összejöttem a barátommal. Ő az a fiú akire mindig vágytam, rendes velem, okos, aranyos, udvarias, és nagyon szeret, és én is őt, hasonló az ízlésünk, az érdeklődésünk. Már 1 éve vagyunk együtt, több éve ismerjük egymást, nagyon jól megvagyunk. Mindent meg tudunk beszélni, tudunk hülyéskedni, romantikázni, a szex is nagyon jó, szóval minden klappol.
Viszont mivel önbizalmam nem sok van, sokszor jut eszembe hogy mennyivel jobb csajokat is megkaphatna.. Ő mindig mondja hogy én kellek neki, és butaságnak tartja hogy ezen gondolkozom, de mégis ezt érzem. Hogy tudnám ezt elfelejteni és csak simán boldognak lenni vele? Hogy tudna helyrejönni az önbizalmam?
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!