Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van alapja a féltékenységemnek, vagy verjem ki a fejemből?
1 éve vagyunk együtt a párommal. Nem vagyok az a kutakodó, nyomozó típus, de némi féltékenység lakik bennem.
Kb. fél éve lehettünk együtt, mikor véletlenül megláttam, hogy a telefonjában még mindig úgy vagyok beírva, hogy a keresztnevem, és a hely, ahol dolgoztam. Szóltam is neki, hogy azért már talán ideje lenne, ha átírná valami kedvesebbre, nekem ez jól esne. Azt mondta, hogy nem igazán ért a telefonhoz, hogy hol kell átírni. Segítettem neki. Ezzel le is zárult a telefon dolog. Azóta már együtt is élünk. Tegnap mellette ültem, hozzá bújtam, mikor keresett egy telefonszámot. Bele néztem a telefonjába (látta ő is, hogy nézem). Akkor láttam, hogy vannak érdekes nevek, mint Lindike, Moncsika.. stb. Megakadt rajta a szemem. Kérdeztem is, hogy ki az. Válasz: "az egy fodrásznő".. De én azóta nem tudom kiverni a fejemből, hogy én egy "XY kávézó" voltam még a kapcsolatunk alatt is, más meg így becézgetve van beírva. Nyomasztónak érzem. Persze lehet, hogy butaság, mert amúgy kiscicámnak, muszkónak hív.. de mégis zavar. Nem tudom elfelejteni, hogy kik azok a Lindikék, meg Moncsikák. Rákérdezni, vagy elmondani, hogy zavar nem merem, mert tuti veszekedés lenne belőle.. de ez se megoldás, hogy csak nyelem. Mit tegyek?
a te barátod egy éve, nem a miénk, neked kellene ismerni
ennyi információ alapján nem lehet megmondani kik azok a telefonjában
Szerintem ez meg elegge alaptalan dolog ha mar smsket latnal es olyan is a tartalmaakkor oke lenne.
nekem is vannak furan beirva nevek a telefonomba..
Lenne ötletem, de nem mondom, mert az alapelvet kéne megértened. Nem az a jó irány, hogy benne keresel hibát, mert annyira vágysz a sikeres találatra, hogy bármit beképzelsz idővel! az lenne a jó ha magadban keresnél, aztán törekednél arra, hogy ne kelljen neki más ill. felejtse el a "fodrásznőket" :)
Röviden: ha veled van jó szex, nem fog más kelleni :)
Igazad van 7-es, jól látod a dolgot, hogy nem kellene ebben a kapcsolatban lennem, már többször meg akartam szakítani, mert sokat nyelek, de az az igazság, hogy nagyon szeretem, és nem az eszemre hallgattam, hanem az érzelmeimre.
A párom nagy csajozós hírében állt már akkor is, mikor megismertem. Mondtam is neki, hogy mindig kerültem az olyan pasikat, mint ő (a tipikus discoban támasztom a pultot egy whiskeys pohárral, és bámulom a ribancokat fajta). Én pedig a teljesen másik véglet, rock @ roll, pub, barátok, könyvek, politika.. Sosem értettem azt a világot, amiben ő élt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!