Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm momdott vmit ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm momdott vmit ami nem megy ki a fejemből és nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
szóval azt mondta hogy sosem fogom őt kielégíteni mert addig a pontig nem ér el. ez a mondata nagyon lesokkolt .... nem tudtam aludni sem mert ez jár a fejemben hogy ha őneki nem vagyok elég akkor kinek? meg hogy most megcsal vagy nem? a méreteim 10-12cm hosszú vastagságra meg 5.4cm kb mert az a méretű gumi jó rá... mit szóltok hozzá? mit csináljak? ez most nagyon megdöbbentett amit mondott.... én 22 vagyok a barátnőm 18 ha netán számítana akor.

2013. márc. 16. 05:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az ő hibája ha nem ér el. Sokkal jobban ki lehet elégülni orállal.
2013. márc. 16. 05:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Próbáljatok ki új pózokat,amiben jobban tudsz teljesíteni.
2013. márc. 16. 05:14
 3/11 Baccardi01 ***** válasza:

Nehogy azt hidd, hogy a méret a lényeg. Szerintem sem veled van a gond.

Nyugodjál meg. Ne lovald magad bele.

2013. márc. 16. 05:20
 4/11 anonim ***** válasza:

Ez nem a te hibád és ne is hibáztasd magad. A barátnődnek tisztában kellene lennie a saját testével és azzal, hogy mi a jó neki, mi izgatja fel, hol simogasd, hogy nyúlj hozzá stb. Emellett el kellene tudnia engedni magát előjáték és szex közben és fejben is teljesen ott kellene legyen.

És ha ő tisztában van a testével, akkor téged is rá kellene vezessen arra, hogy hogy csináld neki. Ha másképp nem megy, almondja, hogy mit kellene (másképp) csinálnod.

Nagyon éretlen lányra vall a kijelentése.

A méreteiddel nincs baj. És ha már itt tartunk, elárulom (a többieknek is szól), hogy minden mérethez van legideálisabb póz. Érdemes utánanézni ;)

2013. márc. 16. 06:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja és 25N voltam, ha ez számít valamit
2013. márc. 16. 06:33
 6/11 anonim ***** válasza:
az a bizonyos pont talan a mehe? sok lany van aki attol elvez ha peccegtetik a mehet de egy 12 centissel nehez!
2013. márc. 16. 07:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Van olyan, aki arra gerjed? Az inkább fájdalmas.
2013. márc. 16. 07:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem a te hibad! Keressetek mas pozokat..:)
2013. márc. 16. 09:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát ha sz@r vagy az ágyban akkor lehet hogy ilyen következményei lehetnek! Attól is függ hogy neked mi a technikád
2013. márc. 16. 09:41
 10/11 anonim ***** válasza:

beszélj vele erről, mert ez a kijelentés elég bunkóra sikeredett

ha valamin változtatni akar az ember, az ott szex közben, hiszen ő tudna segíteni, ha valami nem jó neki

ha meg csak Tőled várja el, az baj N

2013. márc. 16. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!