Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van alapja a féltékenységemnek, vagy verjem ki a fejemből?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt a párommal. Nem vagyok az a kutakodó, nyomozó típus, de némi féltékenység lakik bennem.

Kb. fél éve lehettünk együtt, mikor véletlenül megláttam, hogy a telefonjában még mindig úgy vagyok beírva, hogy a keresztnevem, és a hely, ahol dolgoztam. Szóltam is neki, hogy azért már talán ideje lenne, ha átírná valami kedvesebbre, nekem ez jól esne. Azt mondta, hogy nem igazán ért a telefonhoz, hogy hol kell átírni. Segítettem neki. Ezzel le is zárult a telefon dolog. Azóta már együtt is élünk. Tegnap mellette ültem, hozzá bújtam, mikor keresett egy telefonszámot. Bele néztem a telefonjába (látta ő is, hogy nézem). Akkor láttam, hogy vannak érdekes nevek, mint Lindike, Moncsika.. stb. Megakadt rajta a szemem. Kérdeztem is, hogy ki az. Válasz: "az egy fodrásznő".. De én azóta nem tudom kiverni a fejemből, hogy én egy "XY kávézó" voltam még a kapcsolatunk alatt is, más meg így becézgetve van beírva. Nyomasztónak érzem. Persze lehet, hogy butaság, mert amúgy kiscicámnak, muszkónak hív.. de mégis zavar. Nem tudom elfelejteni, hogy kik azok a Lindikék, meg Moncsikák. Rákérdezni, vagy elmondani, hogy zavar nem merem, mert tuti veszekedés lenne belőle.. de ez se megoldás, hogy csak nyelem. Mit tegyek?

2013. ápr. 18. 06:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz második lenni, akkor folytasd a kapcsolatodat.
2013. ápr. 18. 07:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Nő vagyok,és magamból indulok ki.Eddig általában ha volt kapcsolatom,becézgetve voltak elmentve a partnerek(drágám,stb.).Most csak a keresztnevet írtam be,8hónapja így szerepel a barátom a telefonban.Eszembe sem jutott átjavítani,gondolom gondolod miért.Mert nem vagyok szerelmes.Jó a kapcsolat,de nincs rózsaszín köd.
2013. ápr. 18. 07:52
 13/14 anonim ***** válasza:

A Lindike, Moncsika még mindig nem olyan gáz, mint a Drágám meg a Szerelmem, amik az én csávóm telefonjában vannak, akik jó barátok.....

Nekem csak a nevem.... Amit soha nem is használok és Ő sem szólít úgy.... De már nem tudok ezzel mit kezdeni.

Amúgy akármennyire szerettem bárkit, nekem mindenki a nevén volt beírva.....

2013. ápr. 18. 08:29
 14/14 A kérdező kommentje:

Nehéz dolog ez, mert igazából panaszra nem nagyon van okom. Mindig a kedvemben jár, sosem megy el mellettem, hogy ne érjen hozzám. Este hozzám bújva nézi a tv-t, masszírozza a talpam, kiscicámnak hív. Lehet, hogy nem szerelmes belém..de tudom, hogy szeret, tudom persze azt is, hogy ennek az is az egyik oka, hogy mindig tisztaság van, jó illat, minden nap főzök valami remek kaját, szexben is aktív vagyok. Mondta is, hogy imádja, hogy mindig tiszta vagyok, illatos, rendes, kedves és jó.

Már mondtam neki, hogy észre vettem, hogy pl. tetszik neki "az a Moncsika pincérnő, akinek elmondása szerint büdös a szája, és nagyon koszos a lakása", meg hogy "sosem kellett, félnék, hogy valami betegséget összeszedek tőle!" Mondtam, hogy ha gondolja, tudok én is olyan "dög" lenni, adjon pár forintot, veszek néhány ribancos göncöt, alakom, formám megvan hozzá.. ha kell kiborotváltatom a fél fejemet, azon ne múljon. Kifestem én kihívóan is magam, ha erre vágyik. A válasz az volt, hogy "kell 2 nagy pofon?"

Sosem fogom megérteni a pasikat. Haza rendes nő kell, tiszta, mégis a fantáziájukat a retkes ribancok piszkálják.

2013. ápr. 18. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!